Berliinin DDR Museo

Berliinin DDR Museo

Hinta/henkilö alkaen € 9.50

Berliinin DDR Museo ei ole suuri, mutta se on yksi Berliinin suosituimmista turistinähtävyyksistä ja näkemisen arvoinen kohde. Opi DDR:n historiaa ja näe useita DDR:n muistoesineitä. Varaa lippusi Berliinin DDR Museoon täältä!

Koe historia elävällä ja interaktiivisella sekä hauskalla tavalla: DDR Museo tarjoaa käytännön kokemuksen jokapäiväisestä sosialismin aikaisesta elämästä. Vierailijat ovat tervetulleita laajentamaan tietämystään eri auleilla, uudelleen miettimään joitakin olemassa olevia kliseitä ja kokemaan historiaa käytännössä. Näyttelyesineet ovat kokeilemista varten - vain muutamaa esinettä pidetään lasikaapeissa. Kaikkea voi koskea ja kokeilla: avaa lipastot ja kaapit, myllää ja tee löytöjä!

DDR Museossa on paljon katsottavaa ja koettavaa: istu Trabiin ja kaasuttele moottoria, katso tv:tä DDR:n aikaisessa olohuoneessa, myllää Karat-lipastoa. Voit katsoa dokumentteja DDR:n aikaisista elokuvatuoleista ja kelata DDR vs. FRG jalkapallopeliä tai tanssia Lipsiä. Kaikki tämä on kuorrutettu tärkeillä faktoilla kustakin aihealueesta.

Marxin, Engelsin ja Leninin valvovien silmien alla Saksan sosialistinen yhtenäisyyspuolue tarjoaa näyttelyn keskipisteen ja sen ympärille on sidottu muitakin aiheita, kuten valtio, talous, NPA, veljesvaltiot, ideologia, oppositio ja Stasi. Interaktiiviset elementit tarjoavat tärkeimmät tiedot jokaisesta aihealueesta.


Tärkeää tietoa:

- Näyttely on saksaksi ja englanniksi sekä muilla kielillä.

- Lasten liput: 6-15-vuotiaille. Alle viisivuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

- DDR Museo on avoinna ma-su klo 10-20 ja la klo 10-22.

- DDR Museo sijaitsee osoitteessa: Karl-Liebknecht Strass 1, 10178 Berlin.

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Berliinin DDR museo, kannattaa käydä

Museo oli käymisen arvoinen. Se on nykyisin eräs kaupungin suosituimmista vierailukohteista. En yhtään ihmettele miksi, sillä se antaa melkoisen hyvän kuvan " Idän" elämästä muurin aikana. Suurista yhteiskunnallisista eroista poliittisen eliitin ja tavallisen kansan välillä, vaikka aatteen piti toisenlaista tasa-arvoa taata. Juuri tuon suuren suosion vuoksi, suosittelen lipun varaamista netistä etukäteen.Varauksen sujuvuuteen näiden sivujen kautta olen erittäin tyytyväinen, helppoa ja luotettavaa.

Pekka, Helsinki
PER, 13 MAR 2015
5.0

Tietoja

Berliinin DDR Museo
DDR Museo, Karl-Liebknecht-Str. 1, 10178 Berlin, Germany.

Berliinin DDR Museo
Aukiolo-ajat
Maanantai - sunnuntai: klo 10-20. Lauantaisin: klo 10-22.

Ohjeet

Katso karttaa, Berliinin DDR Museo

Ohjeet
S-Bahn Hackescher Marktin asema tai S/U-Bahn Alexander Platzin asema.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin