Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Hinta/henkilö alkaen € 191.40

Tällä retkellä pääset vierailulle yhteen kahdesta satumaisesta teemapuistosta, joko Disneylandiin tai Disney's California Adventureen!

Vietä seikkailuntäyteinen päivä maailman hauskimmassa paikassa! Disneylandissa sinulla on mahdollisuus tavata itse Mikki Hiiri ja muut suositut Disneyn hahmot eri puolilla puistoa. Huvipuiston erilaiset klassiset Disney-ajelut ja uutuuskohteet viihdyttävät sinua koko päivän. Paraateja ja muita viihdenumeroita on päivittäin, joten voit kokea jotain yllättävää joka päivä. Huvipuistossa on paljon koettavaa sekä aikuisille että lapsille, joten tiedossa on kokoperheen hauska yhteinen kokemus!

Disney's California Adenturessa voit liitää yli Kalifornian kuuluisia maamerkkejä Soarin' Over California -laitteessa, tanssia ja leikkiä suosikki Disney- tai Pixar-hahmojen kanssa Pixar Play Paradessa, testata ampumistaitojasi Toy Story Maniassa sekä kokea paljon muuta. Tässä interaktiivisessa huvipuistossa on mahdollista nähdä taikurishow, paraati ja taianomaisia kohteita, joiden parissa koko perhe viihtyy!

Kohokohdat:

- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickey's Fun Wheel and much more!

Retken kesto: 11 tuntia

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Retken hintaan sisältyy sisäänpääsy JOKO Disneylandiin TAI Disney's California Adventure ja meno-paluu kuljetus tämän listan hotelleista. Jos et yövy listan hotelleissa, valitse ystävällisesti listalta sinulle sopivin noutohotelli ja me järjestämme sinun noutosi ja paluusi. 

- Lähdemme retkelle Starline terminaalista Kiinalaiselta teatterilta klo 9.30 ja liikenteestä riippuen matkan kesto on noin yhden tunnin Disneyn teemapuistoon. Paluuseen saakka voit tutustua teemapuistoon omatoimisesti. Lähtö Disneyn teemapuistosta takaisin hotelleille on klo 19.00.

- Koska sinut noudetaan lähihotellilta, pyydämme ystävällisesti soittamaan retken järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3-9-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tietoja

Disneyland Resort
Retki sisältää hotellikuljetuksen. Katso lista kartan alapuolelta hotelleista, joista noudamme osallistujat retkelle.

Disneyland Resort
Aukiolo-ajat
Retki alkaa päivittäin klo 9.30.

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa karttaa ja katso lista noutohotelleista ja noutoajoista. Jos et yövy listan hotelleissa, valitse ystävällisesti listalta sinulle sopivin noutohotelli. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen retken alkua valitsemassasi noutohotellissa.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin