Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Klassinen Istanbul -kierros

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Istanbul Classic Tour

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.0 (1)

Lähde unohtumattomalle kierrokselle Istanbulin sydämeen, jota Bysantin ja Osmanien valtakunta kerran hallitsivat. Jos haluat kokea klassisen Istanbulin, varaa lippusi tälle kierrokselle!

Tällä neljän tunnin kierroksella vierailemme Hagia Sofiassa, pyhän viisauden kirkossa, joka on yksi arkkitehtuurin suurimmista ihmeistä. Sen rakennutti 500-luvulla keisari Justinianus I. Käymme myös henkeäsalpaavan kauniissa Sinisessä Moskeijassa, joka tunnetaan sinisistä İznik-laatoista ja uniikeista kuudesta minareetista, ja joka rakennettiin sulttaani Ahmetin kunniaksi.

Kesto: 4 tuntia, klo 9.00-13.00

Kierros sisältää seuraavat kohokohdat:

- Sultan Ahmet - Istanbulin historiallisen keskustan 
- Hagia (St.) Sofia 
- Blue Mosque 
- Hippodrome 
- Grand Bazaar 

Lippujen hintaan sisältyy: Noutu Istanbulin keskustan hotelleista, museoiden sisäänpääsymaksut, lahjoitukset moskeijoille ja osaavan oppaan palvelut.

Tärkeää tietoa:

- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

- Hintaan sisältyy ilmainen nouto keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa 9.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Huomioithan: Kierros päättyy Grand Bazaarille. Lähin raitiovaunupysäkki on Beyazıt-Kapalıçarşı.

- Hagia Sofia on kiinni maanantaisin, jolloin siellä vierailu korvataan vierailulla Basilica Cisterniin (Yerebatan Sarnici).

- Sininen moskeija nähdään vain ulkopuolelta perjantaiaamuisin klo 13.00 saakka rukousajan takia.

- Klassinen Istanbul -kierrosta ei järjestetä 8.8. 15.10. ja 1.1.

HUOMIOI: Koska busseilla ei ole pääsyä Grand Bazaarille, bussi pysähtyy turkkilaisten mattojen liikkeen edessä, jonne olet tervetullut katsomaan turkkilaisten mattojen taiteen esittelyä. Tämä on kuitenkin vapaaehtoinen ohjelmanumero, ja sinun on myös täysin sopivaa jättää tämä liike väliin ja suunnata suoraan Grand Bazaarille, joka on alle 5 minuutin kävelymatkan päässä turkkilaisten mattojen kaupasta. Vierailu Grand Bazaarille on omatoiminen, eikä oppaasi ole enää mukana, sillä taskuvarkaat iskevät useimmin isoihin turistiryhmiin kuin yksittäisiin vierailijoihin.

Aukioloajat

Duration: 4 hours from 9:00 AM-1:00 PM.

Varaa
Alkaen 34,00 €

ti, 18 to 2021

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 4 tunti

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Klassinen Istanbul -kierros

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!