Etsi lippuja

A COVID-19 update for our community. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Ottomaanien jäljillä -retki

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Ottoman Relics Tour

 
Alkaen 34,00 €

Sukella islamilaisen maailman kiehtovaan historiaan tällä retkellä Topkapın palatsiin ja sulttaanien haudoille.

Topkapın palatsi on Istanbulin suurin palatsi, ja se palveli osmanisulttaanien ensisijaisena residenssinä noin 400 vuoden ajan - heidän valtakuntansa oli voimissaan yhteensä 624 vuotta. Tänä päivänä palatsissa on esillä keisarillisia aarteita, Profeetta Mohammedin pyhiä reliikkejä, kiinalaista posliinia, aseita, kalligrafia-esineitä ja paljon muuta.

Hagia Sofian hautausmaalla on viisi osmanisulttaanien hautapaikkaa, jotka tunnetaan nimellä "Sultan Tombs".  Keraamiset seinäkkeet ovat kauniimpia esimerkkejä 1500-luvun violeteista, punaisista, vihreistä ja sinisistä kukkakuvioista.

Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00.

Päiväretki sisältää seuraavat kohokohdat:
- Perehdy Ottomaanien valtakunnan historiaan vierailulla Topkapın palatsille
- Kävele osmanisulttaanien jalanjäljissä ihaillessasi erilaisia näyttelyitä, kuten kiinalaista posliinia, aseita, kalligrafia-esineitä ja paljon muuta.

Lipun hintaan sisältyy: Edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista, museoiden pääsymaksut, lahjoitus haudoille ja osaavan oppaan palvelut.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Hintaan sisältyy ilmainen edestakainen kuljetus keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa klo 14.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Topkapin palatsin haaremi-osassa vierailu ei kuulu retkeen.

Varaa

su, 5 hei 2020

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 3 tunti

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Ottomaanien jäljillä -retki

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!