Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Gatwick Express

4.6 (120)
Alkaen € 24.4

Hyppää Gatwick Expressiin niin pääset Lontooseen helposti ja nopeasti.

Kohokohdat

- Saat e-lippusi suoraan sähköpostiisi 
- Sinun ei tarvitse jonottaa aseman lippuautomaatille
- Liput voi käyttää minä tahansa päivänä kuukaudesta
- Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Mitä odottaa?

Matkaan menee noin 35 minuuttia. Mukavaa ja helppoa!

Victoria Stationilta voit ottaa metron, bussin tai taksin lopulliseen määränpäähäsi, kuten Piccadilly Circusille, Trafalgar Squarelle, Oxford Circusille, Covent Gardeniin, Russel Squarelle tai Paddingtoniin.

Miten toimin?

Kuinka varaan liput Gatwick Expressiin?
Ostaessasi lippuja laita "voimassa" -kohtaan päivä, jolloin käytät liput. Jos ostat myös paluumatkan, täytyy sen tapahtua 28 vuorokauden kuluttua tästä valitsemastasi päivästä.

Tärkeää tietoa

- HUOMIOI: Gatwick Express ei liikennöi ajalla 22.12.2018-1.1.2019. Voit sen sijaan varata liput Lontoon keskustaan menevään Thameslink-junaan täältä: https://www.lontoonliput.fi/julkiset-kulkuvalineet/gatwickin-lentokentta-thameslink/
Mikäli olet jo ostanut Gatwick Express -liput, voit käyttää niitä myös Thameslink- tai Southern-juniin.

- HUOMIOITHAN MYÖS: Emme voi palauttaa rahoja mikäli päätät matkustaa päivinä, jolloin junat eivät liikennöi. Vaihtoehtoinen kuljetusmuoto (joko bussi tai juna, johon lippusi käy sellaisenaan) on näinä päivinä saatavilla. Mikäli et halua mennä tarjotulla vaihtoehtoisella liikennevälineellä, maksun palautusta tai hyvitystä ei voida tarjota. 

- Huomioitavaa: On sinun vastuullasi tarkistaa junan aikataulu ennen matkaasi, varsinki jos lentosi saapuu tai lähtee hyvin aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla tai jos palvelun saatavuus on rajoitettua esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi.
- Emme voi hyvittää (osin tai kokonaan) lippuja, joita ei käytetä sen vuoksi, että junan aikataulut eivät mene yksiin sinun lentoaikataulujesi kanssa. Jos junat joudutaan perumaan esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi, on tarjolla aina korvaava bussi tai muu kulkuneuvo.
- Yleisten vapaapäivien aikaan Gatwick Express ei liikennöi niin usein kuin normaalisti ja joulukuun 25. päivänä se ei liikennöi lainkaan.
- 24.9. (aamu klo 6.30 asti), 8.10. (aamu klo 6.30 asti) ja 29.10. (aamu klo 6.30 asti) junat korvataan suoralla non-stop bussiyhteydellä.
- Halutessasi voit myös ostaa liput vaihtoehtoisesti Gatwick Thameslink -lentokenttäjunaan tästä.

Kunnopitotyöt tammikuuhun 2019 asti:
Merkittäviä kunnossapito- ja raiteiden päivitystöitä on luvassa ainakin tammikuuhun 2019 asti. Lähtöjen myöhästymisiä ja vuorovälien harventamista saattaa esiintyä, enimmäkseen yöaikaan ja välillä viikonloppuisin. Mikäli junat eivät kulje pidempiä ajanjaksoja, korvaava bussiyhteys tarjotaan. Varaathan ylimääräistä aikaa varsinkin matkalle lentokentälle.

Voit kääntyä juna-asemien henkilökunnan puoleen mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Lippukategoriat

Voit valita otatko yhdensuuntaisen lipun vai menopaluun Gatwickin lentokentän ja Victoria Stationin välillä. 

Onko Gatwick Expressiin olemassa lasten lippuja?
Kyllä, voit ostaa lasten lippuja Gatwick Expressiin. Lasten lippuja saa 5-15 vuotiaille lapsille ja alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi, kun he matkustavat maksavan aikuisen seurassa. (Enintään 4 lasta per aikuinen).

Erinomainen: 4.6

"Nopea 35 min keskustaan"

Jyrki maa, 8 huh 2019

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet