Illallinen ja kabaree

Lue lisää yhdistelmätarjouksistamme, joihin kuuluu illallinen, risteily ja kabaree-esitys Pariisissa. Myymme liput Seinen illallisristeilyille, Eiffel-tornin vierailulle ja esitykseen Moulin Rougessa tai voit valita toisen pakettimme, johon kuuluu illallinen Eiffel-tornin Ravintola 58:ssa, Seinen-risteily ja esitys Moulin Rougessa tai Lido de Parisissa. Bienvenue!

Lippuja Illallinen ja kabaree

Illallisristeily, Eiffel-torni ja Punainen mylly

Illallisristeily, Eiffel-torni ja Punainen mylly

4.2
(10)

Tämä retki on ultimaattinen Pariisi-kokemus. Retki alkaa ihanalla illallisristeilyllä Seinellä, seuraavaksi ohjelmassa on käynti Eiffel-tornissa, jossa pääsee ohittamaan jonot ja menemään suoraan hissiin, ilta päättyy viihdyttävään kabaree-esitykseen Moulin Rougessa. Tämä on hyvin suosittu retki, joten osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 242.70
Eiffel-tornin päivällinen, Risteily ja Punainen mylly

Eiffel-tornin päivällinen, Risteily ja Punainen mylly

4.4
(5)

Nauti romanttisesta illasta Pariisissa! Tähän retkeen sisältyy ihana illallinen Eiffel-tornissa, risteily Seinen maisemissa ja ikimuistettava kabaree-esitys Moulin Rougessa. Kun ostat liput jo ennen matkaa, vältyt jonottamiselta!

Alkaen € 280.50
Eiffel-tornin päivällinen, Risteily ja Lido de Paris

Eiffel-tornin päivällinen, Risteily ja Lido de Paris

3.0
(1)

Koe Pariisin taika tällä uskomattomalla retkellä! Nauti ihastuttava illallinen Eiffel-tornissa, risteile Seinellä ja päätä ilta kabaree-esitykseen Lido de Parisissa. Kyseessä on todella suosittu retki, joten osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 246.90
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin