Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

AC Milan

AC Milan, eli tuttavallisemmin "Rossoneri", perustettiin Pohjois-Italian Milanossa vuonna 1899. Klubin perustivat Britons Alfred Edwards ja Herbert Kilpin. Seura perustettiin aluksi jalkapallo- ja krikettiyhdistykseksi. Brittiläisten juuriensa takia seuraa kutsutaan edelleen AC Milaniksi, Milan kun on englanninkielinen versio Milanosta.

Aikoinaan Italian liiga Serie A ollessa yksi maailman parhaimpia AC Milan oli kaikkien huulilla. Vuosina 1988-2004 joukkue voitti seitsemän kansallisen liigan mestaruutta sekä neljä Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan mestaruutta.

AC Milan on yksi perinteikkäimmistä joukkueista maailmassa, jonka värit - punainen ja musta (josta tulee lempinimi Rossoneri) - yhdistetään suoraan AC Milaniin. Joukkue jakaa areenan paikallisen kilpailijansa Interin kanssa. Stadionin virallinen nimi on Stadio Giuseppe Meazza. Giuseppe Meazza oli yksi parhaista pelaajista, joita Interissä on koskaan pelannut. Tästä syystä Milanin fanit kutsuvat areenaa "San Siroksi". San Siro on yksi maailman mahtavimmista jalkapalloareenoista. Curva Sudissa eli eteläkaarteessa olevat kannattajat nostattavat tunnelmaa kannustamalla rakastamaansa Milania intohimoisesti koko 90 minutin peliajan.

Vaihtelevimpien vuosien jälkeen AC Milan on valmiina uuteen kauteen täynnä uutta intoa Eurooppa-liigaan pääsyn ja uusien kiinnitysten, kuten Caldaran and Higuaínin ansiosta.

Ticmate Charity