Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

RCD Espanyol

RCD Espanyol on monien mielestä pieni jalkapalloklubi Barcelonassa, ja on totta että RCD Espanyol ei ole yhtä kuuluisa kuin RCD Espanyol. Mutta silti RCD Espanyolin pelatessa on peli mukavaa katsottavaa ja hyvä jalkapallo-ottelu. Angel Rodriguez perusti RCD Espanyolin vuonna 1900. Klubi on voittanut neljä kertaa mestaruuden ja on ollut UEFA-cupin loppuottelussa kaksi kertaa, viimeisen kerran vuonna 2007. 2009 RCD Espanyol siirtyy vanhalta stadionilta (The Olympic Stadium) täysin uudelle stadionille ; Power8 pelaamaan koti-ottelut.

Ticmate Charity

RCD Espanyol

Näet sivuiltamme Power8 areenalla pelattavien RCD Espanyol ottelut tällä kaudella. Myymme lippuja kaikkiin alla oleviin La Liga-otteluihin ja Espanjan Cup-otteluihin joissa RCD Espanyol pelaa.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 21 (21)