Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Fulham FC

Fulham FC perustettiin vuonna 1886 Länsi-Lontoossa.

Fulham on pieni seura, joka jakaa saman alueen Chelsean kanssa Länsi-Lontoossa. Chesean kasvaessa yhä isommaksi ja vahvemmaksi Abramovichin omistuksessa, Fulhamista on tullut pienimpi, jonka 2000-luvun alun menestys on historiaa. Tästä syystä paikalliset ovat siirtyneet usein kannattamaan Chelseaa Fulhamin sijaan. Tästä huolimatta, monet turistit vierailevan Craven Cottagella nähdäkseen Fulhamin matsin, sen aidon ilmapiirin ja edullisten hintojen takia. Katsojat usein yllättyvät Craven Cottage -stadionilla miten upeasti Fulhamin fanit antavat vankkumattoman tukensa joukkueelle.

Vieraile Craven Cottage -stadionilla, ja koe englantilainen fanikulttuuri parhaimmillaan sekä tänä vuonna Valioliiga-paikkaa tavoittelevan Fulham FC:n jalkapallo-ottelu! 

Ticmate Charity

Fulham FC

Tästä näet Fulham otteluohjelman Craven Cottage tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin Valioliigassa ja ykkösdivisioonan ja FA-cupiin. Näpäytä “LUE LISÄÄ” saadaksesi lisätietoa peleistä tai näpäytä “VARAA” jos haluat varata liput seuraaviin otteluihin Fulham - Craven Cottage.