Toivotamme sinut turvallisesti takaisin unohtumattomien elämystemme pariin

Osa Ticmaten globaaleja toimia Covid19-viruksen torjumiseksi on työskennellä ainoastaan kohteiden ja matkanjärjestäjien kanssa, jotka noudattavat täysin koronavirusta koskevia julkisen terveyden ohjeita. Meille yhteisömme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on ensisijalla. Olet sitten matkoilla juuri nyt tai suunnittelet matkaasi, olemme apunasi kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Jotta sinä ja sinua ympäröivät ihmiset pysyvät turvassa, seuraavia turvatoimenpiteitä noudatetaan vierailusi aikana:

  • Ihmisjoukkojen pienentämiseksi vierailijoiden määrää on saatettu rajoittaa, ja joihinkin kohteisiin myydään vain etukäteislippuja verkossa.
  • Kohteissa saatetaan vaatia kasvonaamion käyttöä vierailun aikana. Varmista, että kaikilla ryhmäsi jäsenillä on omat henkilökohtaiset kasvosuojat ennen kohteeseen saapumista.
  • Käsihuuhdetta on saatavilla kohteissa.
  • Kohteita ja joukkoliikennevälineitä siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti.
  • Useissa kohteissa ei hyväksytä seteleitä eikä kolikoita – varaudu suorittamaan vaaditut maksut pankkikortilla.
  • Vierailta saatetaan mitata lämpö; henkilöitä joilla on oireita (kume, yskä, kurkkukipu jne.) voidaan käännyttää pois turvallisuussyistä.
  • Muista pitää turvaetäisyyttä itsesi ja muiden vierailijoiden välillä kohteessa ollessasi. Kohteissa saattaa olla etäisyyden ylläpitoa auttavia lattiamerkintöjä vieraiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi.
  • Turvaväliä on syytä noudattaa liikennevälineissä, kun kuljetus kuuluu lippuusi.
  • Suosittelemme ehdottomasti turvavälien noudattamista julkisessa liikenteessä. Vältä liian täysiin liikennevälineisiin nousemista, mukaan lukien lentokenttäkuljetukset, aina kuin mahdollista.

Jos sinulla on minkäänlaisia oireita, pyydämme sinua ystävällisesti siirtämään matkasuunnitelmiasi. Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat koronavirusta ja kohdetta, jonne olet menossa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: helpdesk@ticmate.com.

Viimeisimmät terveystiedot

Luethan asianomaisten viranomaisten jakamat tiedotteet ja uutiset huolellisesti. Suosittelemme Maailman terveysjärjestön WHO:n verkkosivuja viimeisimpien tietojen seuraamiseen.

Viestimme matkailijoiden globaalille yhteisölle

Ticmaten tavoite on nyt ja on aina ollut maailmanluokan kokemusten tarjoamine asiakkaillemme eri puolilta maailmaa. Erityisesti näinä poikkeuksellisina aikoina koemme, että yhdessä olemme vahvempia kuin yksin. Me olemme täällä sinua varten ja sinun rinnallasi – koko matkan ajan.

Uncategorized @fi Uutinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *