Edinburgh

Täältä löydät helposti ja turvallisesti liput sightseeing-kierroksille Edinburghissa ja sen ympäristössä! Näe Skotlannin kauniit ylämaat, järvet Loch Ness ja Loch Lomond, vieraile historiallisissa linnoissa, kuten Stirlingin tai Dounen linnat, ja Skotlannin vanhimmalla tislaamolla ja paljon muuta!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Loch Lomond, Skotlannin ylämaat & Stirlingin linna

Loch Lomond, Skotlannin ylämaat & Stirlingin linna

Tällä kiertoajelulla on kaikki mitä toivoa saattaa - isoista kaupungeista pieniin kyliin ja upeisiin maisemiin. Koet parhaat puolet molemmista maailmoista: kaksi vilkasta kaupunkia ja Skotlannin ylämaiden rauhan ja kauneuden. Nauti lyhyestä kierroksesta Glasgowssa, tutustu Loch Lomondiin, vieraile Stirlingissä, sen linnassa ja paljon muuta! Varaa kiertoajelusi etukäteen!

Alkaen € 36.00
Rajamaa ja Alnwickin linna (Tylypahka)

Rajamaa ja Alnwickin linna (Tylypahka)

Tule kanssamme kiertoajelulle Skotlannin rajan yli etelään Englantiin. Koe rajamaiden upeat maisemat, Lindisfarne eli Holy Island ja tutustu Alnwickin linnaan (sisäänpääsy ei sisälly hintaan), joka tunnetaan myös Harry Potter -elokuvien Tylypahkana. Älä jää paitsi, varaa kierroksesi kotoa käsin!

Alkaen € 41.50
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Naura ja huuda Edinburgh Dungeonissa ja nauti tästä ainutlaatuisesta ja jännittävästä käyntikohteesta, joka vie sinut menneisyyden kauheimpiin osiin. Näe, kuule, haista ja tunne Edinburghin synkimmät tarinat, kun ne heräävät eloon silmiesi edessä. Osta liput jo kotona ennen matkaa ja ohita jonot lippukassalla.

Alkaen € 12.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin