Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Wien

Tervetuloa Wieniin, Itävallan - ja klassisen musiikin - kauniiseen  pääkaupunkiin! Nauti konsertista Schönbrunnin linnan Orangeriessä tai Hofburgin palatsissa, joissa kuullaan musiikkia tottakai WA Mozartilta ja Johann Straussilta. Tai lähde tutustumaan kaupunkiin ja sen ympäristöön yhdellä suosituista retkistä tai kierroksistamme - oppaan seurassa tai omatoimisesti. Katso lisää elämyksiä valikoimastamme lippuja Wienissä ja varaa netissä - turvalliset maksutavat. E-liput lähetetään sähköpostiisi.

Ticmate Charity

Wien

Liput Wienin elämyksiin! Varaa liput klassisen musiikin konserttiin Schönbrunnin linnassa tai Hofburgin palatsissa ja pääset nauttimaan WA Mozartin ja Johann Straussin musiikista! Meiltä hankit liput myös opastetuille kierroksille, Wienin Madame Tussaudsiin tai vaikka Espanjalaiseen ratsastuskouluun!

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 6 (6)