Las Vegas

Tervetuloa syntien kaupunkiin, Las Vegasiin. Osta liput maailman kuulujen artistien kimalteleviin konsertteihin Las Vegasissa, Grand Canyonin helikopteriajeluille tai Stripin opastetulle kierrokselle. Se mitä Vegasissa tapahtuu, pysyy Vegasissa...

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
CSI: The Experience

CSI: The Experience

Eläydy täysillä rikosetsivän rooliin CSI: The Experience-nähtävyydessä Las Vegasissa. Saat opastusta sarjan hahmoilta sekä oikeilta rikostutkijoilta videoiden muodossa, pääset tutkimaan luoteja läheltä, etsimään DNA näytteelle vastaavaa näytettä ja jäljittämään hiussuortuvan omistajaa. Varaa kierros CSI: The Experience täältä.

Alkaen € 32.40
Las Vegas Hop-On Hop-Off

Las Vegas Hop-On Hop-Off

Koe Las Vegasin uskomattomat näkymät ja keskustan alue Lontoon tyyliin kaksikerroksisella bussilla. Osta Hop-On Hop-Off-passisi täältä!

Alkaen € 39.40
Ka - Cirque du Soleil - Las Vegas

Ka - Cirque du Soleil - Las Vegas

Las Vegasin Cirque du Soleil KÀ-esitys on helppo nähdä, kuulla ja siihen on helppo ihastua, mutta vaikea uskoa. Varaa lippusi Cirque du Soleilin KÀ-esitykseen täältä!

Alkaen € 122.00
O - Cirque du Soleil - Las Vegas

O - Cirque du Soleil - Las Vegas

Bellagion "O"-esitys Las Vegasissa on ollut suurmenestys ja syystä. Ethän ohita mahdollisuutta katsoa "O", kun olet Las Vegasissa. Liput Bellagion "O"-esitykseen täältä!

Alkaen € 228.30
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin