San Francisco

Näiltä sivuilta löydät paljon erilaisia San Franciscon retkiä ja kiertoajeluita. Tarjoamme kaupunkikierroksia, päiväretkiä Muir Woodsiin, Yosemiten kansallispuistoon ja viiniseudulle sekä lippuja Alcatraziin, punaisiin Hop-On Hop-Off -busseihin ja moniin muihin paikkoihin. Varaa kaikki lippusi Ticmaten verkkosivuilta!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz

Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz

Tämä 4-in-1 Hop-On Hop-Off -paketti on monipuolisin sightseeing-kokemus San Franciscossa. Paketti sisältää pääsyn neljälle erilaiselle kierrokselle: San Franciscon keskustan, Golden gate sillan ja Sausaliton sekä Golden Gate Parkin kierroksille. Kulje reiteillä miten paljon vain haluat seuraavan 72 tunnin ajan. Tämä kolmen päivän lippu sisältää myös pääsyn pahamaineiseille Alcatrazin saarelle!

Alkaen € 111.00
Kokopäivän viinimaa -retki

Kokopäivän viinimaa -retki

Tämä kokopäivän viinimaa -retki vie sinut Kalifornian viinialueen parhaimpaan osaan, Napa Valleylle. Napa Valley on noin 80 kilometrin päässä San Franciscosta ja se tunnetaan Pohjois-Amerikan parhaimpana viinialueena. Retki sisältää vierailun 3-5 erilaiselle viinitilalle Napa Valleyllä - sekä massatuotannon että pienempien erien viinitiloille. Varaa lippusi tästä.

Alkaen € 83.30
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin