Münchenin oluet

Münchenin oluet

Hinta/henkilö alkaen € 26.00

Lähde kanssamme tutustumaan müncheniläiseen panimoon. München on tunnettu maineestaan oluiden kaupunkina, panimoistaan, biergarteneistaan ja olutfestivaaleistaan. Oluen valmistaminen on vuosisatoja vanha perinne tällä alueella.

Kokeneet oluenpanijat jakavat osallistujille kiehtovaa tietoa oluesta, jota tehdään alkuperäisen baijerilaisen "puhtausmääräyksen", eli vanhimman eurooppalaisen ruokasäädöksen mukaan.

Panimon opastetun kierroksen jälkeen pääset maistelemaan oluita ja pieniä snacksejä. Lapsille on tarjolla virvoitusjuoma.

Kierros on saksaksi ja englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua, nouse bussiin ja etsi paikkasi.

Kuinka kauan kierros kestää?
Münchenin oluet -kierros kestää 3 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi, mikäli he jakavat istuinpaikan maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Münchenin oluet
Retki alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Münchenin oluet
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään pe ja la klo 14.45 (huhtikuusta lokakuuhun).

Ohjeet

Ohjeet
Mene U-bahnilla U1, U2, U7 tai U8 / raitiovaunulla 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 tai N20 Hauptbahnhofille (päärautatieasemalle).

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin