Etsi lippuja

Suosituimmat kategoriassa New York

Suosituimmat kategoriassa Pariisi

Suosituimmat kategoriassa Lontoo

Suosituimmat kategoriassa Berliini

Tyytyväiset asiakkaamme

Ticmate Charity

Tilaisuuden järjestäjille

Ticmate – Teemme tapahtumastasi kansainvälisen!
Vuonna 2006 perustetun Ticmaten toimintakonsepti ja tavoite on tulla yhdeksi johtavista kansainvälisten lippujen ja matkojen välittäjäyhtiöistä. Ensimmäinen askel tässä prosessissa oli LontoonMusikaalit.fi portaalin luominen. Kasvu on ollut nopeaa ja menestys on jo täyttä totta. www.lontoonmusikaalit.fi on nyt käytössä 12 eri kielellä yli 40 maassa välittäen lippuja tasapuolisesti kaikille markkina-alueille.

Ticmate oli myös aloittamassa Ruotsin TV3:lle tosi-tv—ohjelmaa nimeltään West End Star. Tässä ohjelmassa voittaja sai naispääosan Monty Pythonin musikaalissa “Spamalot”, jota esitettiin Lontoon West Endissä kaudella 2008/09.
Pyrimme jatkuvasti etsimään ja kehittämään uusia projekteja.

Oletko tapahtumatuottajana tilaisuudessa, jolla on kansainvälistä potentiaalia?
Ota silloin yhteyttä, autamme sinua tavoittamaan laajemman yleisöpohjan.

Ticmate toimii kolmella tasolla:

Ennen
Taustatyö ja kartoitus sopivimman kansainvälisen yleisöpohjan löytämiseksi tehdään läheisessä yhteistyössä tapahtuman tuottajan kanssa. Tämän jälkeen laaditaan strategia ja toimintasuunnitelma jotta tavoitettaisiin valittu kohderyhmä ja siten tehdään tapahtumasta kansainvälinen.

Markkinointiaikana
Tehokas tapahtumamarkkinointi ja lipunmyynti lisäävät osaltaan myyntiä ja vievät tapahtuman maailmankartalle. Toimintoihin saattaa sisältyä räätälöityjä websivustoja ja sponsoroituja internet-linkkejä paikallisilla kielillä. Ticmatella on kokemusta myös kattavasta yhteistyöstä matka- ja turistitoimistojen sekä muiden vastaavien organisaatioiden ja tv-ohjelmien kanssa. Google käyttää Ticmatea esimerkkitapauksenaan siitä, miten AdWords-toimintoa on menestyksekkäästi hyödynnetty.

Jälkeen
Projektin tulokset arvioidaan läpikotaisin, perusteellinen kansainvälisen yleisön ja maakohtaisten analyysien seuranta tapahtuu aina aluetasoille saakka. Tämä tietous on äärimmäisen arvokasta juuri silloin kun suunnitellaan kansainvälisiä kiertomatkoja, suunnitellaan musikaalien viemistä kansainvälisille markkinoille Broadwayn ja West Endin ulkopuolelle jne.

Pioneerit kansainvälisissä tapahtumissa

Kaikki tämä on hyvin ilmeistä, eikä vähiten sen vuoksi, että kiinnostus London Musicals-tytäryhtiötämme, kohtaan on ollut tiivistä heti alusta alkaen. Kaiken kaikkiaan show-tapahtumien markkinasektori kasvaa vakaasti vuosi vuodelta. Esimerkiksi vuonna 2007 Lontoon West Endissä lyötiin ennätykset ja yleisöä oli kaikkiaan 13.6 miljoonaa. Tästä lisää lehdistötiedotteessamme.

Tämän suuntauksen vahvistaa IPK-tutkimus, jonka tekemät mielipidetiedustelut ovat osoittaneet, että tapahtumamatkailu (matkailijat matkustavat kulttuuri- ja urheilutapahtumiin) on nopeimmin kasvava alan sektori.

Trendit osoittavat myös, että tapahtumat itsessään sekä omat kokemukset vaikuttavat matkakohteista päätettäessä. Toisaalta taas aikaisemmin yleinen tietämys ja järjestelmällinen kansainvälisten asiakkaiden tavoittaminen ovat suurelta osin epäonnistuneet tällä toimialalla. Juuri tämän vuoksi Ticmate uskoo suureen potentiaaliin.

Ainutlaatuiset ratkaisut yhdistettynä vuosien kokemukseen

Ticmatella on oma kansainvälisen markkinoinnin verkostonsa ja myyntikanavansa. Erikoisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellut tekniset alustamme sekä pitkä kokemuksemme ja tietämyksemme saavat aikaan kiinnostusta ja siten myös löydämme yleisöä musikaalien oopperoiden, urheilutilaisuuksien ja konserttien katsomoihin. Tulevaisuudessa asiakkaamme kykenevät myös varaamaan lentonsa, hotellinsa ja jopa ateriansa poistumatta sivustoltamme.

Runsaasti kokemusta lipunmyynnistä ja tapahtumista

Ticmaten perustaja ja pääomistaja Marcus Moeschlin on hankkinut runsaasti kokemusta kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnistä. Hän oli yksi Global Tickets -verkoston perustajista. Tässä verkostossa oli keskenään mukana 22 maata myymässä ja ostamassa lippuja kansainvälisiin tapahtumiin. Tämän lisäksi hän on työskennellyt useissa yksittäisissä tuotannoissa. Marcus oli esimerkiksi vastuussa ruotsalaisen laulajan Peter Jöbackin saamisesta Miss Saigon –tuotantoon samoin kuin Petra Nielsenin saamisessa Chicago-musikaaliin, Lontooseen. Cameron Mackintoshin tuotantotoimistossa työskentelevän Sue Uingsin mukaan tänä aikana 30% yleisöstä oli ruotsalaisia turisteja.

Tämän seurauksena Marcus Moeschlin sai idean ruotsalaisena yksityishenkilönä täyttää Lontoon Royal Albert Hall ruotsalaisilla. Pianisti ja kapellimestari Robert Wells piti ehdotuksesta ja laati yhteistyöpuitteet, jonka johdosta Wells täytti Royal Albert Hallin kolme vuotta peräkkäin. Suurin osa yleisöstä saapui Ruotsista.

Yhteyttä

Oletko tapahtumatuottaja, joka etsii mahdollisuuksia tavoittaa kansainvälinen yleisöpohja? Lähetä sähköpostia osoitteeseen international.event at ticmate.com niin neuvotellaan lisää.