Rodeo- ja karjatilaretki

Rodeo- ja karjatilaretki

Hinta/henkilö alkaen € 100.00

Lähde retkelle aidolle cowboy-alueelle eteläiseen Osceolan piirikuntaan. Täältä aidot amerikkalaiset cowboyt ovat kotoisin! Koe vanhanaikainen ajelu traktorin vetämänä, herkullinen ja runsas BBQ-illallinen, jonka jälkeen suuntaat areenalle katsomaan rodeo-spektaakkelia!

Kohokohdat:
- Koe aito rodeo- ja karjatilaseikkailu
- Nauti grillibuffetillallinen juomien kera, kuten paikallisilla perheillä on tapana
- Koe 45 minuutin hayride-ajelu
- Näe villieläimiä karjatilalla
- Näe alueen paras härkärodeo-ratsastaja
- Laulava cowboy viihdyttää yleisöä
- Kokeile rivitanssia

Vietä hauska ilta karjatilalla
Nauti grillibuffetillallinen East Corralissa, kuten paikalliset perheet tekevät. Illallinen sisältää grillattua kanaa, hotdoggeja, maissintähkiä, ranskalaisia, keitettyjä papuja ja valikoiman juomia.

Seuraavaksi ohjelmassa on 45 minuutin vanhanajan kärryajelu traktorin vetämänä. Saatat nähdä villieläimiä kuten peuroja, kotkia, villisikoja, haukkoja, hietakurkia, kahlaajalintuja, lehmiä, härkiä, krokotiilejä ja ehkäpä villejä kalkkunoita.

Hayriden jälkeen suuntaamme rodeoon! Kahdeksan sekunttia saattaa tuntua lyhyeltä ajalta, mutta se tuntuu ikuisuudelta rodeoratsastajan yrittäessä pysytellä pukittelevan härän selässä. Pääse jännitävään tunnelmaan ja vaarantuntuun lauantai-illan rodeossa, joka on koko perheen tapahtuma.

Rodeo-spektaakkelin lisäksi pienet lehmipojat ja -tytöt voivat osallistua peliin vasikan kanssa, jossa palkinnon voittaa hän, joka saa ensimmäisenä otettua rusetin pois vasikan hännästä!

Hauska ilta ei pääty rodeon loputtua. Jos sinusta tuntuu, että härkärodeo ei ole niin vaikeaa, kokeile uutta rodeolaitettamme tai lähde tanssimaan DJ:n tahtiin, jolloin myös lapset voivat laulaa, tanssia ja pelata pelejä.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki sisältää noudon valituista hotelleista ja tapaamispaikoilta Orlandossa.

Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi kunkin noutopaikan noutoajat, ja valitse niistä sinulle sopivin. 

Mihin aikaan nouto on?
Soitathan edellisenä päivänä varmistaaksesi noutoaikasi, koska noutoajat vaihtelevat auringonlaskun ajan mukaan, mutta yleensä noutoaika ajoittuu välille 14.00-14.30. Puhelinnumero on selvästi merkitty e-lippuusi.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy takaisin hotellillesi tai tapaamispaikalle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retki kestää noin 8 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3–12-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tietoja

Rodeo- ja karjatilaretki
Kierros sisältää noudon valituista hotelleista ja kohtaamispaikoilta Orlandossa.

Rodeo- ja karjatilaretki
Aukiolo-ajat
Retki järjestetän lauantaisin klo 15.30-23.30.

Ohjeet

Ohjeet
Tutustu Orlandon karttaan alapuolella.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin