Anna lahjaksi elämys!

giftcard_xmas

Me Ticmatella tiedämme kuinka aika rientää, etenkin joulukuussa kun yrität miettiä viimeisiä joululahjoja läheisimmillesi. Kukapa ei haluaisi antaa ainutlaatuista lahjaa ja ilahduttaa lahjansaajaa?

Onneksi meillä on sinulle täydellinen lahjaidea! Eikä sinun edes tarvitse lähteä ostoskeskuksiin juoksemaan kaiken häslingin sekaan.

Anna lahjaksi elämys paremmalle puoliskollesi, parhaalle ystävällesi, anopillesi tai vaikka sisaruksellesi, ja annan heidän valita unelmiensa nähtävyys kattavasta valikoimastamme! Oletko kuullut jonkun ehkä haaveilevan retkestä Eiffel-tornille, musikaalista Lontoossa tai sightseeing-kierroksesta New Yorkissa tai Roomassa. Voit miettiä rajattomasti vaihtoehtoja, joista lahjansaajakin varmasti löytää oman suosikkinsa!

Osta lahjakorttisi täällä ja anna lahjaksi ikimuistoinen elämys, sekä säästyt itse lahjastressiltä. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on valita lahjakorttiin haluamasi summa ja kuinka monta lahjakorttia aiot antaa. Melkein liian helppoa ollakseen mitä parhain lahjaidea!

Lue lahjakortista lisää täältä: Ticmate lahjakortit.

Pidä hauskaa jouluostoksillasi!

Uncategorized @fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *