Disneyn musikaalit Lontoossa

Kukapa ei rakastaisi Disneyn ikonisia elokuvia? Monelle Disneyn elokuvat tuovat mieleen rakkaat muistot lapsuudesta. Nämä kokemukset halutaan usein jakaa seuraavan sukupolven kanssa.

Jos tunnet samoin, kannattaa harkita vielä erityisemmän Disney-kokemuksen jakamista yhdessä lastesi, lastenlastesi, muiden lähipiirin lasten tai perheesi aikuisten kanssa. Tai vaikkapa ystäviesi kanssa.

Disney-elokuvat ovat upeita, mutta elokuvista näyttämölle sovitetut Disney-musikaalit suorastaan uskomattomia. Kokemus koskettaa varmasti hyvien näyttelijöiden, lavastuksen, puvustuksen, valosuunnittelun ja musiikin ansiosta. 

Disneyn Leijonakuningas (The Lion King) on ollut jo kauan yleisön suosikki sekä Lontoossa että New Yorkissa. Simban tarina on jo varmasti tuttu, mutta se kannattaa nähdä livenä Lontoon West Endissä.

Toinen Disney-klassikko kertoo nuoresta katulapsesta Aladdinista, joka rakastuu kauniiseen prinsessa Jasmineen. Disneyn Aladdin the Musicalin tunnettu tarina esitetään nyt uudessa vaikuttavassa ympäristössä Lontoon Prince Edwardin teatterissa.

Vaikket olisi erityinen musikaalien ystävä, Disneyn musikaaleista on vaikea olla pitämättä.

Disneyn The Lion King the Musical esitetään tiistaista lauantaihin klo 19.30 sekä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14.30 Lyceum Theatressa. Leijonakuninkaan suositusikäraja on kuudesta ikävuodesta ylöspäin.

Disneyn Aladdin the Musical esitetään maanantaista lauantaihin klo 19.30 sekä torstaisin ja lauantaisin klo 14.30 Prince Edward Theatressa. Aladdinin suositusikäraja on kuudesta ikävuodesta ylöspäin.

Lontoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *