Jalkapallouutinen Italiasta: Serie A -kausi starttasi vauhdilla!

Oletko italialaisen jalkapallon fani? Tunnetko nostalgiaa Italian jalkapallon suuruuden vuosia kohtaan, joista alkaa olla jo 15 vuotta? Tai tiedätkö jonkun suuren fanin, jolle etsit mieluista lahjaa? Tai ehkä haluaisit nähdä huippumatsin ja sen nimekkäitä pelaajalahjakkuuksia siinä sivussa?

Serie A -kausi antaa odottaa suuria tänä vuonna: taituruutta, vauhtia, taktisia kuvioita ja isoja (siis todella ISOJA!) nimiä, joten povaamme todellakin unohtumattomia kohtaamisia kentällä!

Kaikkihan tietävät, että Cristiano Ronaldo on siirtynyt Juventukseen, ja tässä saattaa olla jo riittävästi syytä varata liput. Tässä kuitenkin muutama muu syy seurata Seria A -matseja paikan päältä:

Neljä MM-finalisti joukkueen Kroatian parasta pelaajaa pelaa Serie A:ssa (finaalin maalintekijät Mandzukic ja Perisic, sekä Brozovic ja Vrsaljko – kolme viimeistä pelaavat kaikki Interissä!). Toisen finalistijoukkueen Ranskan keskikenttäpelaaja Matuidi pelaa myös Italiassa.

Ruotsalainen maalivahti, todellinen sensaatio Robin Olsen on tehnyt sopimuksen Roomaan. Ruotsalaisilla on kunnon kolonia Serie A:ssa, sillä hänen lisäkseen siellä pelaavat Hiljemark, Krafth, Helander ja Ingelsson.

Lopuksi, Serie A:han ovat palanneet Parma, Pastore, Ancelotti ja Dybala. Icardi, Douglas Costa, Pjanic, Dzeko ja Higuaín eivät ole sieltä edes koskaan lähteneet.

Ennen kuin aloitat panikoinnin, miten saat itsellesi ”kannattaja-id:n” (tessera del tifoso, sanooko mitään?) – ole huoleti, sillä meiltä varaat liput ilman ylimääräistä stressiä!

Jalkapallo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *