Lontoon kesän uudet musikaalit ja vanhat kunnon klassikot: lue suosituksemme

Lontoon West Endillä on suorastaan kaikkien aikojen runsauden pula ja upeita musikaaleja esitetään toinen toisensa perään. Lontooseen lähtijää ehkä kiinnostaa kuulla, kannattaisiko mennä katsomaan vanha kunnon klassikko vai kenties jokin musikaaliuutuuksista?

Olemme valinneet asiantuntijoiden avulla viisi maailmanluokan musikaalia, jotta illastasi Lontoon kulttuuri-instituution, West Endin, musikaalien parissa tulisi täydellinen.

Olisitpa sitten menossa katsomaan kaikkien aikojen klassikkomusikaalia, jonka näkemisestä olet haaveillut jo pitkään, tai vuoden 2019 trendien aallonharjalla ratsastavaa upouutta musikaalituotantoa, seuraavat viisi musikaalia ovat taatusti unohtumattomia elämyksiä!

Klassikkomusikaalit

Seuraavat jo vuosia miljoonia katsojia kaikkialta maailmasta puoleensa vetäneet musikaalit ovat muokanneet koko musikaaliskeneä ja asettaneet rimaa ylemmäksi tuleville vuosikymmenille:

1. Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera)

Oopperan kummitusta pidetään musikaalien kuninkaana, ja se on todellinen nautinto musikaalien ystäville. Andrew Lloyd Webberin mestariteos juhlisti 25-vuotista taivaltaan vuonna 2011, ja se jatkaa yleisönsä lumoamista Lontoon West Endin Her Majesty’s Theatressa – yli 11 000 esityksen kokemuksella.

Varaa lippusi musikaalien esikuvan näytökseen tästä:

2. Les Misérables

Cameron Mackintoshin legendaarinen musikaalituotanto Boublilin ja Schönbergin Les Misérablesista on globaali menestystarina. Sen on nähnyt yli 65 miljoonaa ihmistä 42 maassa ja 22 kielellä ympäri maailman. Les Misérables jatkaa edelleen lipunmyynnin ennätysten rikkomista sen 28. esitysvuonna.

Koe musikaalisensaatio ja varmista paikkasi täältä!

3. Wicked

WICKED, West Endin ja Broadwayn musikaalisensaatio, on Lontoon teatterihistorian 9. pisimpään näyttämöillä pyörinyt esitetty musikaali. Yli 100 merkittävän palkinnon voittaja on palkittu muun muassa kolmella Tony Awardsilla, kahdella Olivier Awardsilla ja tullut kymmenen kertaa theatregoer-äänestettyksi WhatsOnStage Awardseissa (voittaen ‘Paras West End Show’ -palkinnon kolme kertaa). Tämä musikaaliklassikko on kerännyt katsojia pelkästään Lontoossa jo lähes 10 miljoonaa.

Koe viihdyttävä musikaalielämys, osta lippusi meiltä!

Uutuudet

West Endin kuumat musikaalituotantouutukaiset antavat katsojillensa osviittaa vuoden 2019 uusista musikaalitrendeistä. Niissä on myös potentiaalia nousta pikavauhtia klassikkomusikaaleiksi. Näe nämä upouudet musikaalit ensimmäisten katsojien joukossa – upea musikaalielämys on taattu!

4. Waitress

Waitress-musikaalin taiteellisesta tuotannosta vastaa uraauurtavasti täysin naisjäsenistäkoostuva tiimi. Tämä vastustamaton uusi hittimusikaali sisältää alkuperäistä musiikkia ja sanoituksia kuusinkertaiselta Grammy®-ehdokkaalta Sara Bareillesilta (Brave, Love Song), tarina on arvostetun käsikirjoittaja Jessie Nelsonin (I Am Sam) ja ohjaajana toimii Tony Award®-voittaja Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Näe tämä hyvänmielen musikaali, varmista paikkasi täältä!

5. Come from Away

Tämä ilahduttava musikaaliuutuus kertoo uskomattomasta tositapahtumasta, jolloin 7,000 lentomatkustajaa kaikkialta maailmasta kerääntyi Kanadaan 9/11-iskujen mainingeissa. Pieni Newfoundlandin yhteisö otti nämä ”pitkänmatkalaiset” osaksi elämäänsä.

Varaa paikkasi tähän ihmisyyden ylistykseen täältä!

Lontoo Musikaalit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *