Lontoon kevään kolme uutuusmusikaalia

Etsitkö vinkkejä Lontoon musikaalikevääseen? Tämän postauksen tarkoitus on toimia oppaanasi musikaaliviidakossa.

Tässä kolme uuttaa ja mielenkiintoista musikaalisuosikkiamme: Chess the Musical, Everybody’s Talking About Jamie ja Bat Out of Hell.

Chess the Musical

Chess-musikaalia esitetään ainoastaan rajoitetun viiden viikon ajan, joten älä missaa mahdollisuutta nähdä tämä rakastettu hittimusikaali, jonka musiikista vastaavat itse ABBAn Benny Andersson ja Björn Ulvaeus.

Kaksi maailman parhainta shakkimestaria – toinen amerikkalainen ja toinen venäläinen – ovat joutua hallitustensa pelinappuloiksi matkalla maailmanmestaruustaistoon.

Musikaalissa kuullaan kansainvälisiä hittejä, ‘I Know Him So Well’ ja ‘One Night In Bangkok’. Muita tunnettuja kappaleita ovat ‘Anthem’, ‘Someone Else’s Story’, ‘Heaven Help my Heart’ ja ‘Pity The Child’.Everybody’s Talking About Jamie 

Musikaali ”Everybody’s Talking About Jamie” on saanut inspiraationsa BBC Threen koskettavasta dokumentista vuodelta 2011 ”Jamie: Drag Queen at 16”. Tämä rohkea, hauska ja viihdyttävä uutuusmusikaali on koettava itse!

Jamie New on 16-vuotias ja hän asuu Sheffieldin kaupungin vuokra-asunnossa. Jamie ei tunne kuuluvansa joukkoon ja hän kokee tulevaisuutensa pelottavana. Jamie on kuitenkin matkalla sensaatioksi.

Rakastavan äitinsä ja ystäväpiirinsä avulla Jamie voittaa ennakkoluulot ja kiusaajansa, jolloin hän pääsee astumaan pimeydestä suoraan valokeilaan.Bat Out Of Hell

Älä jätä väliin tätä kevään musikaalitapausta, kun Jim Steinmanin eeppinen rock’n’roll-teatteri-fantasia ”Bat Out of Hell the Musical” räjäyttää pakan Dominion Theatre näyttämöllä huhtikuusta 2018 alkaen.

Liity ikuisesti nuoren Stratin ja hänen villin jenginsä The Lostin joukkoihin, kun he kiertelevät Obsidianin eli post-apokalyptisen Manhattanin kaduilla, joita hallitsee kiero tyranni Falco.

Bat Out of Hell on uusi vaikuttava musikaali, jossa kuullaan Meat Loafin 17 suurinta hittiä, kuten I’d Do Anything for Love, Paradise by the Dashboard Light, You Took the Words Right Out of My Mouth (Hot Summer Night), Dead Ringer For Love, Two Out of Three Ain’t Bad ja Bat Out of Hell.

Lontoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *