Lontoon kiinnostavimmat show’t tammikuussa 2018

Lontoon West End tarjoaa upean uuden vuoden valikoiman esityksiä jokaiseen makuun! Tsekkaa tästä uuden vuoden tärpit!

Komedian helmet

The Comedy about a Bank Robbery

Tätä show’ta on kehuttu yhdeksi West Endin hauskimmaksi. Tarinaan sisältyy yksi valtava timantti, kahdeksan epäpätevää konnaa ja täydessä unessa oleva vartija. Mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen?

”Paras uusi komedia vuosikymmeniin suoraan West Endille” – Time Out 

The Play that Goes Wrong

The Times kutsui tätä komediaa ’toimintahäiriöiden mestariteokseksi’. The Cornley Polytechnic Drama Societya kohtaa jo toinen katastrofaalinen vuosi teatterialalla, kun heillä on valmisteilla 1920-luvun murhamysteeri, jossa, kuten näytelmän nimi vihjaa, kaikki todellakin menee surkuhupaisasti pieleen!

Hyvän mielen show’t

Everybody’s talking about Jamie

Musikaali on saanut inspiraationsa BBC:n ”Jamie: Drag Queen at 16” -dokumentista, ja se seuraa Jamien matkaa vaikeuksista ja ennakkoluuloista valokeilaan. Tässä rohkeassa ja viihdyttävässä musikaalissa kuullaan tarttuvia uusia kappaleita laulaja-lauluntekijä Tom MacRaelta.

”Vastustamattoman elämänmyönteinen Billy Elliot” – The Independent

Big Fish

Tämä mieltä lämmittävä musikaali perustuu Tim Burtonin teokseen ja elokuvaan. Isä ja hänen poikansa jakavat villin mielikuvitusrikkaita tarinoita, mutta pojan kyseenalaistaessa totuuden ja fiktion rajat, he joutuvat elämää muuttavalle matkalle

Hiuksia nostattavaa jännitystä

Manaaja (The Exorcist)

Vuonna 1973 ensi-iltansa saanut Manaajan elokuvaversio herätti maailmanlaajuista huomiota, ja sitä kuvailtiin aikakauden pelottavimmaksi elokuvaksi. Nyt Manaaja on sovitettu ensimmäistä kertaa West Endille. Valmistaudu selkäpiitä karmivaan kokemukseen!

The Grinning Man

Uusi eriskummallinen ohjelmanumero on saapunut tivoliin. Kuka on Grinpayne ja mistä johtuu hänen kauhistuttava hymynsä? Upeista musiikkisovituksista vastaa Tim Phillips ja Marc Teitler sekä taianomaisesta nukketeatterista Gyre & Gimble (alkuperäiset War Horse -nukketeatterin tekijät). Lähde pimeälle puolelle kuulemaan Grinpaynen kauhistuttavasta salaisuudesta.

Rytmikästä menoa

Five Guys Named Moe

Tämä on kaikkien jazz-musiikin ystävien ehdoton hitti! Musikaalissa kuullaan jazz-legenda Louis Jordanin vastustamattomia hittejä. Tarina kertoo vastikään eronneesta ja varattomasta Nomaxista, joka löytää lohtua viiden Moen seurasta, jotka ovat nimeltään Big Moe, Four-eyed Moe, Eat Moe, No Moe ja Little Moe.

School of Rock

Mikäli rock on enemmän lähellä sydäntäsi, School of Rock on kitaran ja basson rytmeillä mielen räjäyttävä rock-elämys kaiken ikäisille. Elokuvamusiikin ja muiden Andrew Lloyd Webberin alkuperäishittien tahdissa voit olla varma, että fiilis on rock lopun iltaa.

”Viihdyttävimmät pari tuntia mitä rahalla saa” – The Telegraph

Lontoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *