Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Lasinpuhallus- ja pitsinnypläyskierros

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Glassblowing and Lacemaking Tour

Vapahtaa
Poista tallennetut

Tämä on uutuustuote, jonka on nyt varattavissa. Lisätiedot saatavilla suomeksi pian!

Pakene Venetsian väenpaljoutta ja kaoottisuutta sekä löydä kaupungin alkuperäinen henki maailmankuulujen käsityöläisten saarilla, joilla perinteiset kädentaidot ovat siirtyneet sukupolvilta sukupolville vuosisatojen ajan. Tule kanssamme puolenpäivän retkelle näille ajattomille saarille, jotka sijaitsevat niin lähellä Piazza San Marcon vilinää, mutta samaan aikaan kuin toisessa maailmassa.

Kohokohdat:
- Koe kaksi venetsialaista saarta Murano ja Burano
- Reilusti aikaa tutustua saariin ja tehdä ostoksia
- Lasinpuhallus- ja pitsinnypläysnäytöksiä
- Taattu max. 25 hengen ryhmäkoko

Lähde matkalle ajassa taaksepäin
Kierros alkaa lyhyellä venematkalla Muranoon, pienelle saarelle, joka on tullut tunnetuksi lasistaan. Kauan sitten Muranon lasinpuhaltajat olivat ainoita Euroopassa, jotka osasivat valmistaa peilin. Koska heidän taitonsa olivat niin suuressa arvossa, heidän oli kiellettyä lähteä Venetsiasta teloituksen uhalla. Paljon on muuttunut sen jälkeen, mutta käsityötaito on säilynyt.

Ensimmäisessä paikassa pääset katsomaan käsityöläisiä työssään, ja opit miten lasi saa värinsä, miten kvartsihiekasta tulee lasia ja mikä on työprosessin vaativin vaihe. Tämän jälkeen sinulla on aikaa tutustua laajaan kokoelmaan lasitaidetta ja tutustua saareen omatoimisesti.

Seuraavaksi siirrymme takaisin veneeseen, ja käännämme kokan kohti seuraavaa pysähdyspaikkaa, Buranoa. Tämä pieni Buranon saari on tunnettua kahdesta asiasta: ensimmäinen niistä on talot. Vieriviereen teiden ja kanaalien varsille rakennetut talot ovat kaikki eri värisiä ja pyykit roikkuvat kuivumassa kapeiden teiden yllä. Legenda kertoo, että kalastajat aloittivat tämän trendin - talojen värikkäät värit auttoivat heitä näkemään kotinsa kaukaa.

Buranon kuuluisin asia on kuitenkin vuosisatoja vanha pitsinnypläystraditio. Oppaasi kuljettaa sinua pitkin Buranon katuja pieneen rakennukseen, jossa naiset nypläävät pitsiä istuen kuten heidän äitinsä ja isoäitinsä ennen heitä.

Me emme saa provisiota tekemistäsi ostoista. Sen sijaan tarjoamme sinulle 10% alennuksia, jotta voit tehdä ostoksia halvemmalla.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa hevosella ratsastavan miespatsaan edestä Riva degli Schiavonilta, laguunin edestä.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 5 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 2–14-vuotiaille lapsille. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Kierros päättyy noin klo 19.30 satama-alueelle Hotel Gabrielli Sandwirthin eteen (lähelle San Marcoa).

- Pahoittelemme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle mukaan rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierroksillemme ei voi myöskään tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

Lippukategoriat

Adult 15+
Child 2-14
Infant 0-1 (free)

Varaa
Alkaen 40,60 €

pe, 7 to 2021

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Kesto: 5 tunti

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Lasinpuhallus- ja pitsinnypläyskierros

Osoite
Riva degli Schiavoni 30100 Venice Itay

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!