Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Eiffel-torni

Eiffel-torni

Eiffel-torni

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Eiffel-torni: varattu sisäänpääsy 2. kerrokseen

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.4 (252)

Ohita Eiffel-tornin jonot! Tällä lipulla on etuoikeutettu sisäänkäynti 1. ja 2. kerroksiin, joista pääset ihailemaan kaupunkia kahdesta eri perspektiivistä! Voit myös ladata hintaan kuluvan äänioppaan suoraan puhelimeesi kuullaksesi lisää tästä upeasta monumentista.

Kohokohdat

- Ohita jonot Eiffel-tornille ja säästä aikaa
- Etuoikeutettu sisäänpääsy Eiffel-tornin 1. ja 2. kerrokseen
- Näe Pariisin parhaat näkymät
- Lataa ääniopas suoraan puhelimellesi 

Mitä odottaa?

Ikonisessa Eiffel-tornissa vierailee vuosittain lähes 7 miljoonaa ihmistä. Tällaiset numerot osoittavat, että vierailu tornissa on olennainen osa Pariisin matkaa ja, että tornilla voi olla erittäin paljon tungosta. Tee itsellesi palvelus ja valitse jonot ohittavat liput: odotusaikasi lyhenee huomattavasti. Lippumme sisältävät myös puhelimeen ladattavan äänioppaan, joka kertoo lisää tornista sekä ympäröivistä nähtävyyksistä.

Sekä tornin ensimmäisestä että toisesta kerroksesta avautuvat ainutlaatuiset näkymät. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lasilattia. Lattian ylittäminen yli 50 metrin korkeudessa maanpinnasta tuntuu siltä kuin liitelisit kaupungin yllä. Ensimmäisestä kerroksesta avautuu myös ainutlaatuinen näkymä Marskentälle, joka on yksi Pariisin suurimmista puistoalueista. Puisto kattaa lähes 25 hehtaarin kokoisen alueen! 

Nouse toiseen kerrokseen lähes 115 metrin korkeuteen. 360 asteen näkymien ansiosta voit nähdä Pariisin tärkeimmät maamerkit, kuten Notre Damen katedraalin, Sacré-Coeurin, Riemukaaren, Louvren ja Les Champs-Èlyséesin. Halusitpa sitten napata valokuvia tai yksinkertaisesti nauttia hetkestä, tulet takuulla muistamaan tämän kokemuksen!

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostamisen jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Kuinka kauan voin viipyä Eiffel-tornissa? 
Voit viipyä niin kauan tai vähän aikaa kuin haluat.

Ole tapaamispaikalla 10 minuuttia ennen vierailun alkua. Kokoontumisosoite on hyvin lähellä Eiffel-tornia, ja se on ilmoitettu selkeästi e-lipussasi. Täällä tapaat oppaasi tai edustajasi, joka saattaa sinut Eiffel-tornille ja varmistaa etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-torniin. On tärkeää, että tulet täsmällisesti tapaamispaikkaan vähintään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa, sillä opas tai edustaja ei voi odottaa myöhässä saapuvia.

Tärkeää tietoa

- Audio-opastus on sovellus, jonka voit ladata mobiililaitteeseesi. Tuo mukanasi omat kuulokkeet mobiililaitteeseesi, jotta voit kuunnella ladatun audio-opastuksen mobiililaitteeltasi.
- Oppaamme huolehtii siitä, että pääset priority-sisäänpääsyn kautta hisseille, jolloin odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Et kuitenkaan voi ohittaa jonoja turvatarkastukseen, vaan jonotus siellä on pakollista. Varaudu jonottamaan jonkin verran turvatarkastuksessa; tätä ei voi välttää.

Lippukategoriat

Aikuinen (4+)
Sylilapsi (0-3): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aika

Mitä ei sisälly hintaan?

- Sisäänpääsy Eiffel-tornin 3. kerrokseen (huipulle)
- Opastettu kierros

Varaa
Alkaen 27,00 €

pe, 19 hei 2024

Hissillä

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Ääniopastus

Kesto: 2 tunti

Aukioloajat

Mitä sisältyy hintaan?

- Jonot ohittava lippu Eiffel-torniin
- Sisäänpääsy Eiffel-tornin 1. ja 2. kerrokseen
- Nousu Eiffel-torniin hisseillä
- Ladattava ääniopas

Saapumisohjeet

Eiffel-torni: varattu sisäänpääsy 2. kerrokseen

Osoite
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!