Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

One World Observatory - Freedom Tower: Ohita jonot -lippu

4.7 (48)
Alkaen 37,30 €

One World Observatory on läntisen pallonpuoliskon korkein observatorio. Pääset ylös alle 60 sekunnissa! Ylhäältä avautuu huikeat näkymät horisonttiin. Varaa liput etukäteen tähän yhteen kaupungin kuumimmista kohteista, ja pääset ohittamaan lippujonot!

Kohokohdat

- Ohita lippukassan jonot
- Käy näköalatasanteilla, jotka sijaitsevat 100. ja 102. kerroksessa
- Nauti uskomattomista näkymistä
- Viivy niin kauan kuin haluat

Mitä odottaa?

Koe New York yläilmoista
Toukokuussa 2015 avautuivat One World Trade Centerin 100. ja 102. kerroksen One World -näköalatasanteeet. 102. kerroksen näköalatasanteesta tuli näin läntisen pallonpuoliskon korkein näköalatasanne, ja se sijaitsee läntisen pallonpuoliskon korkeimmassa rakennuksessa. Torni tunnetaan myös nimellä Freedom Tower, sillä se rakennettiin paikalle, jossa ennen syyskuun yhdennettätoista oli World Trade Center.

Rakennuksen aulassa on Global Welcome Center, jonka suurella näyttöruudulla lukee tervetulotoivotuksia useilla eri kielillä ja alati muuttuva maailmankartta näyttää mistä vierailijat ovat kotoisin. Näet ohjelman nimeltä "Voices" ja se kertoo rakennuksen rakentaneiden miesten ja naisten henkilökohtaiset tarinat. Tämän jälkeen pääset katsomaan lähietäisyydeltä perustaa, jonka päälle rakennus on rakennettu. 

Seuraavaksi voitkin siirtyä yhteen hisseistä, joka kiihdyttää 102. kerrokseen alle 60 sekunnissa. Ylätasanteella pääset kokemaan virtuaalisen aikahypyn 1500-luvun New Yorkista tähän päivään.

Seuraavana on vuorossa kahden minuutin video, joka yhdistää lintuperspektiivin ja historiallisia kuvaelmia luodakseen ainutlaatuisen kolmiulotteisen kuvan New York Citysta.

Observatorion 100. kerroksessa, joka tunnetaan myös nimellä Discovery Level, pääset näkemään jokaiseen ilmansuuntaan. Voit ihailla niin New Yorkin rakennuksia kuin vesistöäkin.

Miten toimin?

Valitset vain päivän ja kellonajan, jolloin haluaisit käydä One World Observatoryssa. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen valittua aikaa.

Kuinka saan liput?
Liput ovat henkilökohtaiset, joten ostotapahtuman jälkeen voi mennä jopa 48 tuntia, että saat ne e-lippuna sähköpostiisi. Tulosta tämä lippu ja ota se mukaan One World Observatoryyn.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Liput ovat voimassa vain varaamanasi päivänä ja kellonaikana.

Tärkeää tietoa

- Huomioithan, että One World Observatoryssa kävellään turvatarkastuksen läpi, joten ethän ota mukaan isoja laukkuja tai matkalaukkuja.
- E-lipuillamme ei pääse turvatarkastuksen tai hissien jonojen ohi. Jonon ohi pääsee vain sisääntullessa.

Lippukategoriat

Onko saatavilla lasten lippuja?
Ei, mutta alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

Aukioloajat: 1 Tam-30 Huh: 9.00-21.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 20.15). Aukioloajat: 1 Tou-4 Syy: 8.00-21.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 20.45). Aukioloajat: 5 Syy-31 Jou: 9.00-21.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 20.15). Aukioloajat: 4 Hei: 8.00-18.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 17.15). Aukioloajat: 11 Syy: 12.00-21.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 20.15). Aukioloajat: 24+31 Jou: 9.00-19.00 (viimeinen sisäänpääsy klo 18.15).

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Saapumisohjeet

One World Observatory - Freedom Tower: Ohita jonot -lippu

Osoite
117 West St New York, NY 10007

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!