Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lontoon nähtävyydet

Kun ajattelet nähtävyyksiä, mietit todennäköisesti erilaisia palatseja, taidetta, kirkkoja ja muita erityisiä kohteita. Ehkä tutustut niihin mieluiten oppaan johdolla, tai kenties kuulut niihin, jotka tutustuvat nähtävyyksiin omin päin. Oli miten oli, kaikissa maailman kaupungeissa on aina jotain uutta ja jännittävää nähtävää. Se pätee ehdottomasti Lontooseen, johon voit tutustua kierroksilla, jotka keskittyvät esimerkiksi kuninkaallisiin, jalkapallostadioneihin tai popkulttuuriin. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen kierros!

Yksi suosituimmista Lontoon elämyksistä on Harry Potter & Warner Bros. studiot -kierros. Se on jokaisen Harry Potter -fanin unelmien täyttymys. Jos olet kokenut kirjasarjan ja elokuvien magiikan, kierros on upea tapa uppoutua Harry Potterin maailmaan. Kierros toimii myös erinomaisena johdatuksena Potterin maailmaan. Näet elokuvien lavasteet ja niissä käytetyt asut - ja kenties tunnet itsekin olevasi Tylypahkan noitien ja velhojen koulun oppilas!

Taikaluudan kyydistä Lontooseen tutustuminen ei vielä onnistu, mutta valittavanasi on runsaasti erilaisia tapoja tutustua kaupunkiin: monet kierrokset sisältävät kuljetuksen. Lontoon bussikierrokset ovat suosittu tapa tutustua kaupunkiin. Bussireittejä on runsaasti, joten voit valikoida juuri itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Jää kyydistä vaikkapa Oxford Streetillä ja shoppaile sydämesi kyllyydestä, tai pysähdy jossakin kaupungin palatseista, jos haluat nauttia kuninkaallisesta kokemuksesta. Komeiden palatsien joukkoon kuuluvat Buckinghamin palatsi ja Kensingtonin palatsi.

Hauskojen kierrostemme joukkoon kuuluvat esimerkiksi seuraavat:

Harry Potter ja Warner Bros. -studiot
Big Bus Hop-on Hop-off -kiertoajelu Lontoossa
Hampton Courtin palatsi
Wembley Stadium -stadionkierros
Windsorin linna, Stonehenge ja roomalaiset kylpylät

Pidä hauskaa Lontoon nähtävyyksiin tutustuessasi ja nauti joka hetkestä! Muista ottaa myös kuvia muistoksi elämyksestäsi.

Ticmate Charity

Lontoon nähtävyydet

Tutustu Lontoon kiinnostavimpiin nähtävyyksiin ja muihin kohteisiin yhdellä monista retkistämme pääkaupungissa. Mikäli haluat kokea kuninkaallisen Lontoon, vieraile Buckinghamin tai Kensingtonin palatsissa tai Lontoon towerissa. Musiikinystävät nauttivat erityisesti musiikkiteemaisista kierroksistamme, kuten Beatles-kierroksesta tai Rock'n'Roll-kierroksesta Lontoossa. Valikoimaamme kuuluvat tietysti myös Lontoon Harry Potter -aiheiset retket sekä paljon paljon muuta. Halusit tutustua Lontooseen sitten kävellen, pyöräillen, bussista tai risteilyllä, meillä on opastettu kierros juuri sinulle!

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 17 (17)