Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

4.4 (57)
Alkaen € 24.7

Kiertoajele avokattoisella kaksikerroksisella Big Bus -bussilla yhden, kahden tai kolmen päivän ajan ja tutustu Lontoseen! Hyppää kyydistä ja nouse kyytiin mielin määrin yli 50 pysäkillä ja kolmella erilaisella reitillä, jotka ovat turistiystävällisesti sijoitettu Lontoon nähtävyyksien tuntumaan.

Säästä -10%

Kohokohdat

- Tutustu Lontooseen omaan tahtiin
- Valitse joko 1-, 2- tai 3-päivän lippu
- Hyppää kyydistä ja takaisin kyytin niin paljon kuin haluat
- Ilmainen wifi bussin kyydissä
- Ilmainen kävelykierros sis. hintaan
- Saat jokiristeilyn kaupan päälle

Mitä odottaa?

Tutustu Lontooseen kolmella erilaisella kiertoajelureitillä
Hanki Big Bus -kiertoajelulippusi valmiiksi ja ole valmiina kulkemaan Big Bus -reiteillä mielesi mukaan - kiertele, näe nähtävyydet lähempää ja hyppää taas kyytiin.

Voit osallistua ilmaiseksi päivittäisille kävelykierroksille, joiden aiheina on Iso-Britannian kuninkaalliset, aavemainen historia ja sen kauheudet tai Harry Potter. Voit myös lähteä ilmaiseksi maisemaristeilylle.

Klassinen punainen reitti vie sinut historiallisen Lontoon parhaimpiin kohteisiin Hyde Parkista Tower Bridgelle Big Benin, London Eyen ja St Paulin katedraalin kautta. Sininen reitti pysähtyy myös Harrodsilla ja Lontoon parhaimmilla museoilla. Vihreä reitti kulkee ohi Bloomsburyn ja British Museumin, ja reitiltä on yhteys St Pancrasin ja Eustonin asemille.  

Klikkaa tästä nähdäksesi reittikartan. 

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi ensimmäiseen bussiin noustessasi.

Mistä kierros alkaa?
Päätät itse mistä aloitat kiertoajelun. Hyppää ensimmäiseen haluamaasi Big Bussiin ja aloita Lontoon nähtävyyksiin tutustuminen.

Miten kauan lippuni on voimassa? 
Lippusi on voimassa joko yhden, kaksi tai kolme peräkkäistä päivää.

Miten kauan yksi kiertoajelukierros kestää?
Punainen reitti kestää 2,5 tuntia, sininen reitti 3,5 tuntia ja vihreä reitti 1,5 tuntia. 

Mikä on bussien vuoroväli?
Kesällä: Bussit liikennöivät joka 10 minuutti (punainen/sininen) ja joka 20 minuutti (vihreä).
Talvella: Bussit liikennöivät arkisin joka 30 minuutti ja viikonloppuisin joka 20 minuutti (punainen), joka 20 minuutti (sininen) tai joka 30 minuutti (vihreä). 

Mistä kävelykierrokset alkavat?
Kävelykierrokset kestävät noin 1,5-2 tuntia ja lähtevät Trafalgar Squarelta klo 11.00, joka sijaitsee Big Bus -pysäkillä nro. 10. 

Lippukategoriat

Yhden, kahden tai kolmen päivän lippu (Classic, Premium tai Deluxe), joka on voimassa kaikilla Big Bus -kiertoajelureiteillä Lontoossa, kävelykierros lipun voimassaoloajan sekä jokiristeily.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5–15-vuotiaille. Alle 5–vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Säästä aikaa – ohita jonot

Audio-opastus

Live-opastus

Mitä sisältyy hintaan?

Yhden, kahden tai kolmen päivän lippu (Classic, Premium tai Deluxe), joka on voimassa kaikilla Big Bus -kiertoajelureiteillä Lontoossa, kävelykierros lipun voimassaoloajan sekä jokiristeily.

Mikäli valitset yhden päivän lipun (Classic) hintaan sisältyy yksi jokiristeily Westminsteristä Tower of Londonille (jompikumpi suunta). Mikäli valitset kahden tai kolmen päivän lipun (Premium tai Deluxe), hintaan sisältyy jokiristeily Westminsteristä Greenwichiin lipun voimassaoloajan ja hop-on hop-off periaatteella (risteile niin paljon kuin haluat). 

Saapumisohjeet

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!