Venetsian parhaat -kierros

Venetsian parhaat -kierros

Hinta/henkilö alkaen € 59.00

Venetsian parhaat -kierroksemme on täydellinen vierailijoille, joilla on vain vähän aikaa mutta jotka haluavat nähdä Venetsian aidoimmillaan. Näe Venetsian kuuluisat kohteet kuten Basilica di San Marco ja Rialton silta.

Kohokohdat:
- nauti kävelykierroksesta Venetsiaan, jonka kesto on 2 tuntia 45 minuuttia
- tutustu kaupungin historiaan ja kulttuuriin
- pääse jonon ohi Basilica di San Marcoon, joka tunnetaan myös Pyhän Markuksen tuomiokirkkona
- pääsyliput Pyhän Markuksen tuomiokirkon kuuluisille terasseille
- taattu pieni ryhmäkoko, max. 24 henkilöä

Venetsian parhaat
Kulkiessanne Venetsian kaduilla ja piazzoilla, ammattitaitoinen ja englanninkielinen oppaasi viihdyttää sinua kertomuksilla Venetsian rakentaisesta ja prosessista, miten siitä tuli yksi maailman vanhimmista tasavalloista. Kuuntele tarinoita Venetsian kuuluisimmista asukkaista, miten kaupunki sai nimensä ja sen kulttuurista, joka on tehnyt siitä yhden maailman suosituimmista matkakohteista.

Kierros alkaa yhdeltä Venetsia must-nähtävyyksistä, Rialton sillalta. Tämän jälkeen löydämme tiemme kapeiden kujien ja siltojen yli kaupungin ydinkeskustaan.

Pääset vierailemaan Marco Polon talossa ja kuulet kertomuksen siitä, miten tämä venetsialainen lähti eräänä päivänä merelle ja palasi takaisin kertoen Kiinasta ja itämaista, joista vain muutamat tiesivät aiemmin.

Näet aukiot Campo SS Giovanni e Paolon ja Campo Santa Maria Formosan, jotka pursuavat elämää ja joissa Bysantin vaikutus, Renesanssin ajan rakennukset ja moderni rinnakkain kertovat kaupungin kehittymisestä.

Näet Huokausten sillan matkalla viimeiselle ja vaikuttavimmalle nähtävyydelle, Pyhän Markuksen tuomiokirkolle. Pääset ihailemaan Pyhän Markuksen aukiota, ja ohitamme pitkät jonot Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon. Kun odotusaika ulkopuolella on lyhyempi, meillä on enemmän aikaa tutustua kirkon sisäpuolen kauniisiin frescoihin.

Kierros sisältää myös pääsyn Pyhän Markuksen tuomiokirkon kuuluisille terasseille. Tämä harvinainen kokemus tarjoaa kauniit näkymät yli aukion ja mahdollisuuden valokuvaukseen.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa pronssisen miespatsaan edestä osoitteesta Campo S. Bortolomio, Rialton sillan (Ponte di Rialto) San Marcon puolelta. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2 tuntia 45 minuuttia.

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
Kyllä, sisäänpääsy uskonnollisiin kohteisiin edellyttää tiukan pukeutumiskoodin noudattamista. Polvet ja olkapäät tulee olla peitettynä, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Kumpikaan, City Wonders eikä Ticmate, ei ole missään vastuussa, mikäli asiakkaan sisäänpääsy evätään epäasiallisen pukeutumisen takia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 0–14-vuotiaille.

Tärkeää tietoa:
- Ethän tuo mukanasi isoja laukkuja, tripod-kameranjalkoja tai reppuja tälle kierrokselle. Niitä ei saa tuoda mukana Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon ja ne pitää laittaa säilöön matkalaukkusäilytykseen alueen ulkopuolella. Saatat menettää osan kierroksesta mikäli joudut viemään tavaroitasi säilytykseen.

- Kierros päättyy Rialton sillalle

- Kierros sisältää aika paljon kävelyä ja myös nousua jyrkkiä portaita pitkin Pyhän Markuksen tuomiokirkon terasseille mennessä. Suosittelemme jalkaan mukavia kenkiä.

- Olemme pahoillamme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Myöskään kierrokselle ei voi tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

- Valokuvaus on sallittua lähes koko kierroksen ajan; valokuvaus on kuitenkin kielletty Pyhän Markuksen tuomiokirkossa.

- Osa vierailemistamme kohteista ovat hyvin kuumia, koska ne sijaitsevat suorassa auringonpaahteessa ilman suojaa. Suosittelemme ottamaan mukaan kierrokselle lämpimällä kelillä hatun, aurinkosuojan ja vesipullon.

 

Tietoja

Venetsian parhaat -kierros
Kierros alkaa pronssisen mies-patsaan edestä osoitteesta Campo S. Bortolomio, Rialton sillan (Ponte di Rialto) San Marcon puolelta.

Venetsian parhaat -kierros
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään huhtikuusta marraskuuhun. Katso kalenterista tarkemmat kierrosajat.

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa karttaa alapuolella nähdäksesi missä tapaamispaikka sijaitsee:

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin