Venetsia

Venetsia on epäilemättä yksi maailman kauneimmista kaupungeista upean historiansa ansiosta - uskomattomia ruokia unohtamatta. Lähde kiertoajelulle näkemään Venetsian upeimmat nähtävyydet, ihaile Pyhän Markuksen tuomiokirkkoa tai kokeile unohtumatonta ruoka- ja viiniretkeä kaupungin juutalaiskorttelissa.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Näe Venetsian kaikki keskeiset kohteet tällä eksklusiivisella kierroksella, johon osallistuu 10 henkeä tai vähemmän. Kierrokseen kuuluu tunnin vesitaksimatka Canal Grandella, Pyhän Markuksen tuomiokirkko, Marco Polon talo, Campo SS Giovanni Paolo ja kuuluisa Huokausten silta. Varaa kierroksesi tästä ja koe Venetsia vedestä, maalta ja ilmasta.

Alkaen € 77.00
Venetsian parhaat -kierros

Venetsian parhaat -kierros

Venetsian parhaat -kierroksemme on täydellinen vierailijoille, joilla on vain vähän aikaa, mutta jotka haluavat nähdä Venetsian aidoimmillaan. Näe muutamassa tunnissa Venetsian kuuluisat kohteet kuten Pyhän Markuksen tuomiokirkko ja Rialton silta. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 59.00
Venetsian parhaat ja Dogen palatsi

Venetsian parhaat ja Dogen palatsi

Venetsian parhaat ja Dogen palatsin -combokierros on erinomainen kaikille, joilla ei ole paljon aikaa Venetsiassa, mutta jotka haluavat nähdä kaikki Venetsian huippukohteet. Näet upeita nähtävyyksiä kuten Rialton sillan. Pääset kierrokselle sisälle sekä Pyhän markuksen tuomiokirkkoon että Dogen palatsiin. Varaa paikkasi kierrokselle tästä!

Alkaen € 77.00
Opastettu kierros Dogen palatsissa

Opastettu kierros Dogen palatsissa

Vieraile Venetsian loistokkaassa Dogen palatsissa ja tutustu Venetsian historiaan, sen parhaimpiin ja kurjimpiin tapahtumiin; Näe Tintoretton ja Veronesen maalauksia sekä puinen aukko, jota kautta salainen poliisi sai kuulla valtiopetoksesta. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 57.00
Iltakierros ja gondola-ajelu

Iltakierros ja gondola-ajelu

Jos haluat nähdä unelmiesi Venetsian, jossa kadut mutkittelevat ja vieri vieren olevista taloista pyykit ovat kuivumassa yli kanaalien, tämä Salattu Venetsia -kierros on sinulle. Me näytämme kaupungin romanttisuuden uudessa valossa ja eri näkökulmasta. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 67.00
Venetsian Hop-On Hop-Off -laiva

Venetsian Hop-On Hop-Off -laiva

Tutustu kauniiseen Venetsiaan Hop-On Hop-Off -laivan kyydissä! Tämä on hauskin ja kivoin tapa kiertää Venetsiaa! Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Osta liput Hop-On Hop-Off -laivaan jo kotona, niin pääset välittömästi kiertämään Venetsiaa!

Alkaen € 20.00
Salattu Venetsia ja gondola-ajelu

Salattu Venetsia ja gondola-ajelu

Tule kanssamme opastetulle kävelykierrokselle vähemmän tunnettuun Venetsian osaan. Kuulet paikallisista legendoista ja kierros päättyy romanttiseen gondola-ajeluun Venetsian rauhallisemmilla kanaaleilla. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 67.00
Venetsian VIP-kierros

Venetsian VIP-kierros

Näe kaikki Venetsian suosituimmat kohteet ainutlaatuisella Venetsian VIP-kierroksella, joka yhdistää Dogen palatsin ja Venetsian parhaat -kierrokset yhdeksi koko päivän Venetsian kierrokseksi. Vesitaksiajelu sis. kierrokseen. Varmista paikkasi tällä suositulla kierroksella, varaa jo tänään!

Alkaen € 130.00
Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa

Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa

Maista ruokia ja viinejä pitkin kierrostamme historiallisessa juutalaiskorttelissa. Yksikään muu Venetsiassa ei tarjoa kulinaarista kierrosta autenttisessa juutalaiskorttelissa Cannaregiolla. Varaa kierroksesi jo tänään!

Alkaen € 49.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin