Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen

Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen

Hinta/henkilö alkaen € 49.00

Jos sinun täytyisi valita Roomasta yksi kohde, jossa on ehdottomasti käytävä opastetulla retkellä, niin valinta osuu varmasti Colosseumiin ja antiikin Rooman keskustaan. Tämä on yksi Rooman suosituimmista retkistämme, tule itse katsomaan miksi.

Kohokohdat:
- Nauti kahden tunnin opastetusta retkestä antiikin Roomassa
- Ohita Colousseumin pitkät jonot
- Tutustu Forum Romanumiin

Tutustu ikivanhaan Roomaan
Kävele kanssamme muistelemassa 2500 vuoden takaisia tapahtumia gladiaattoreineen ja hallitsijoineen.

Retken aikana opitaan ymmärtämään kuinka antiikin Rooman riitit vaikuttivat tyrannijohtajiin, kuten Julius Caesariin ja Neroon. Kuulemme myös Rooman perustamisesta ja noususta suurvallaksi ja lopullisesta sortumisesta.

Tämän retken aikana tulet ymmärtämään miksi kaikki tiet vievät Roomaan!

Jos tämä retki kuulostaa hyvältä, mutta haluaisit nähdä Roomaa vieläkin enemmän, voisi 3.5 tunnin retkemme sopia sinulle. Retkien alkuosa on samanlainen, mutta pidemmällä retkellä käydään lisäksi muun muassa Piazza Navonassa ja Pantheonilla.

Retki järjestetään englanniksi.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä kierros alkaa?
Retki alkaa Via dei Fori Imperiali. Olethan paikalla hyvissä ajoin ennen retken alkua. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Retki päättyy Forum Romanumiin.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 2tuntia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-17 -vuotiaille.
0-5 -vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Vältät kaikki yleiset jonot, jotka voivat olla erittäin pitkiä, jopa useita tunteja. Kuitenkin tiettyinä päivinä kuten lomamaanantaipäivinä, viikonloppuina sekä kirkkopyhinä saattaa olla jonoja. Tätä ei voi välttää, mutta joka tapauksessa jonot ovat paljon lyhemmät kuin yleisissä jonoissa.
- Peruutuksia voi tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näin käydessä otamme heti yhteyttä sopiaksemme uudesta retkipäivästä tai täydestä korvauksesta.
- Turvallisuussyistä mukaan ei tulisi ottaa suuria laukkuja tai matkalaukkuja.
- Tämä retki tehdään kävellen. Laita jalkaan mukavat kengät.

 

Erinomainen 4.1

4.1 10 customer reviews
Helteinen kiertokäynti Colesseumilla

Kierros oli hyvä ja valaiseva katsaus historiasta. Tosin melkein 40 asteen helle meinasi näännyttää, koska kävelyreitti kulkee enimmäkseen ulkona. Siitäkin selvittiin ja tarpeen olivat reitin varren useat vesipostit. Opas oli erittäin innostunut historiasta ja osasi asiansa. Voin suositella muillekin ko. kiertokäyntiä!

Annika, Helsinki
SUN, 12 HEI 2015
4.1
Kiertokäynti

Varaus oli helppo tehdä. Opas oli asiansa osaava. Amerikanenglanti vaikeutti ymmärtämistä, samoin puheen kuulumattomuus hälinässä ja väenpaljoudessa haittasi. Kierroksen kesto oli sopiva.

Matti, Vesanto
TII, 07 HUH 2015
4.1
Colosseum

Erittäin mielenkiintoinen opastettu retki Colosseumille ja antiikin Roomaan. Kannatti ehdottomasti mennä opastetulle tutustumiskäynnille.

Ilari, Espoo
TII, 17 MAA 2015
4.1
Kierto käynti oli tosi hyvä olisi ollut vieläkin parempi jos olisi ollut suomenkielinen opastus. Näin etukäteen varatun kiertokäynnin etu on ettei tarvitse jonottaa lippuja paikanpäällä koska siellä oli tosi pitkät jonot. Opas oli tosi hyvä ja otti meidät

Lippujen osto sujui mutkitta tämän kautta.

Sirkka-liisa, Hämeenlinna
TII, 03 KES 2014
4.1
Kiinnostava kierros

Kiertokävely oli ihan ok, mutta oppaalla olisi saanut olla käytössään mikrofoni, joita monilla muilla opastetuilla kierroksilla olleilla oli. Erityisesti Colosseumin ruuhkassa oli vaikea kuulla, mitä meidän oppaamme selitti. Ajoittain oli myös vaikea saada opastuksesta selvää erittäin nopean puhetavan vuoksi. Olisin toivonut, että kierros olisi päättynyt Colosseumille, jotta olisi voinut jäädä sinne rauhassa kiertelemään ja katselemaan. Itseäni Colosseum kiinnosti kaikkein eniten ja siellä vietettiin melko pieni hetki. Odotin retkeltä enemmän.

Katja, Puuppola
PER, 02 TOU 2014
4.1
Tilaus teidän sivuilla tosi helppoa

Sade vähän häiritsi, mutta kokonaisuus oli hyvä. Opas mukava ja asiallinen. Hoiteli meidät jonon ohi, niin kuin oli luvattukin.
Saimme paljon tietoa vanhasta Roomasta ja Colosseumista.
Pisteet jäi alemmaksi osaltani, koska huono englantini ei antanut ihan kaikkea, mitä muuten olisi saanut.

Heikki, Jalasjärvi
TII, 22 HUH 2014
4.1
Loistava Opas

Odotin isoa ryhmää ja nopeaa kiertoa, ryhmä oli alle 10 hklöä ja opas oli todella asiantunteva ja kertoi paljon uutta tietoa kohteista, vaikka luulinkin tietäväni jo kaiken niin sainpas paljon uutta tietoa, suosittelen, oppaan nimi oli Dario. Enemmän kuin rahansa arvoinen. Colosseumillekin oli 500 metrin jono.

Tapio, Oulu
KES, 02 HUH 2014
4.1
Kiinnostavasti opastettu kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomaan.

Olipa kierros hintansa arvoinen, johon vaikutti erittäin asiantunteva ja mielenkiintoisesti ja selkeästi asiasta kertova opas Chiara! Opas osasi ottaa asiakkaat hyvin huomioon, tauottaa selostuksen, kertoa huumorin säestyksellä asioista. Pitkästymään ei todellakaan päässyt. Tietoa paikasta tuli todellakin lisää, yksin kävellessä olisi todennut vain rauniot , nyt ne saivat merkityksen ja alkoivat elää.

Marja-leena, Laukaa
SUN, 23 MAA 2014
4.1
Onnistunut ja elämyksellinen kiertokävely

Koimme erittäin onnistuneen ja elämyksellisen kiertokävelyn Colosseumilla ja antiikin Roomassa. Opas esitteli rennon innostuneesti ja erittäin asiantuntevasti kohteet sujuvalla ja selkeällä amerikanenglannilla. Hän piti hyvin huolta ryhmästä ja sävytti huumorilla opastustaan ja vastaili kaikkiin esitettyihin kysymyksiin. Sopivan mittainen ja suositeltava kierros kelle tahansa. Lisäksi vältimme jonottamisen Coloseumille ja jonot olivat tosi pitkiä.

Harri, Anjala
PER, 12 HEI 2013
4.1
Suosittelen

Kiertokäynnin opas Susan oli erittäin mukava ja asiantunteva, kertoi paljon taustoja ja historiaa. Hänen amerikanenglantia oli helppo ymmärtää, mutta puhui todella nopeasti. Kiertokäynti sisälsi keskeisimmät kohteet ja koska paketti oli tiivis, ei ehditty välttämättä ihan niin perusteellisesti tutustumaan ja ihmettelemään, etenkin Colosseumilla, mutta kaikki tarpeellinen tuli nähtyä ja koettua. Opas piti meistä hyvää huolta, niin ryhmän koossapysymisen, tunnelman kuin vesitankkauksenkin osalta. Hienoa oli myös se, ettei mihinkään tarvinnut jonottaa vaan päästiin sujuvasti heti kaikkialle sisään.

Nina, Lohja
TII, 18 KES 2013
4.1

Tietoja

Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Roma, Italy

Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen
Aukiolo-ajat
Tiistai, torstai ja lauantai klo 08.45.

Ohjeet

Ohjeet
Colosseo Station, josta 4 minuutin kävely!

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin