💘 Romanttisia ystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€n elĂ€myksiĂ€ 💘

MikÀ olisikaan ystÀvÀnpÀivÀÀ parempi ajankohta viettÀÀ sydÀntÀ lÀmmittÀvÀ pÀivÀ lÀheisten kanssa luoden muistoja, jotka kestÀvÀt ikuisesti?

Nauti tĂ€stĂ€ erityisestĂ€ ajasta ja tutustu suosituimpiin romanttisiin elĂ€myksiimme kauneimmissa kaupungeissa – ei rajoitettu vain sydĂ€nkĂ€pysille!

Olipa sitten kyse ystÀvÀnpÀivÀn vietosta tai romanttisesta reissusta rakkaasi kanssa, löydÀt alta valikoiman suosituimpia ja romanttisimpia elÀmyksiÀmme.
NÀmÀ muistot kestÀvÀt takuulla ystÀvÀnpÀivÀnkin yli!

Ihanaa ystÀvÀnpÀivÀÀ!

Pariisi

Bienvenue Ă  Paris!

Tervetuloa Pariisin sivustollemme, josta löydÀt liput kabaree-esityksiin, nÀhtÀvyyksiin ja kiertoajeluihin Pariisissa. TÀÀltÀ voit ostaa lippusi helposti, nopeasti ja turvallisesti mm Moulin Rougeen tai Lido de Parisiin, illalliselle Eiffel-tornissa, Louvren opastetulle kierrokselle, Seine-joen illallisristeilylle tai Versailles-linnan vierailulle.

Rooma

Rooma

Lue lisÀÀ Rooman upeista aktiviteeteista ja elÀmyksistÀ. Varaa lippusi Vatikaanin museoiden opastetuille kierroksille, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon, koe Colosseum, Roman forum ja antiikin Rooma. Nauti italialaisista herkuista ja viineistÀ tai lÀhde mukaamme Pompejin ja Florencen pÀivÀretkille. MikÀli olet jalkapallon ystÀvÀ, voit ostaa liput myös AS Romanin ja SS Lazion otteluihin tÀÀltÀ! Turvalliset nettivaraukset!

Lontoo

Lontoo

TÀÀltÀ löydÀt laajan ja monipuolisen valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nÀhtÀvyyksiÀ, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Harry Potter Warner Bros. studio -kierros. Varaa liput myös West Endin musikaaleihin ja jalkapallo-otteluihin. E-liput suoraan sÀhköpostiisi!

Venetsia

Venetsia

Venetsia on epĂ€ilemĂ€ttĂ€ yksi maailman kauneimmista kaupungeista upean historiansa ansiosta – uskomattomia ruokia unohtamatta. LĂ€hde kiertoajelulle nĂ€kemÀÀn Venetsian upeimmat nĂ€htĂ€vyydet, ihaile PyhĂ€n Markuksen tuomiokirkkoa tai lĂ€hde unohtumattomalle ruoka- ja viiniretkelle kaupungin juutalaiskortteliin.

Wien

Tervetuloa Wieniin!

Tervetuloa Wieniin, ItĂ€vallan – ja klassisen musiikin – kauniiseen  pÀÀkaupunkiin! Nauti konsertista Schönbrunnin linnan OrangeriessĂ€ tai Hofburgin palatsissa, joissa kuullaan musiikkia tottakai WA Mozartilta ja Johann Straussilta. Tai lĂ€hde tutustumaan kaupunkiin ja sen ympĂ€ristöön yhdellĂ€ suosituista retkistĂ€ tai kierroksistamme – oppaan seurassa tai omatoimisesti. Katso lisÀÀ elĂ€myksiĂ€ valikoimastamme lippuja WienissĂ€ ja varaa netissĂ€ – turvalliset maksutavat. E-liput lĂ€hetetÀÀn sĂ€hköpostiisi.

Lontoo Pariisi

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *