The Real Thing

The Real Thing

American Airlines Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 111.80

Näe Ewan McGregor, Cynthia Nixon ja Maggie Gyllehaal päärooleissa "The Real Thing" -musikaalissa American Airlines Theatressa New Yorkissa. 

Kaksinkertainen Golden Globe -ehdokas Ewan McGregor nähdään Henrynä, näytelmäkirjailijana ja ei-niin-onnellisena Charloten (Tony Award-voittaja Cynthia Nixon) aviomiehenä. Charlotte esittää hänen näytelmässään roolia avioliitosta romahduksen partaalla. 

Kun Henryn suhde heidän yhteiseen ystäväänsä Annieen (Academy Award-ehdokas Maggie Gyllenhaal) uhkaa tuhota hänen oman avioliittonsa, tajuaa Henry, että elämä on alkanut imitoida taidetta. Kun Annie eroaa aviomiehestään, jotta he voisivat aloittaa elämän yhdessä Henryn kanssa, ei Henry enää ymmärrä, onko heidän rakkautensa totta vai tarua. 

Herkullisen nokkela ja syvästi vaikuttava, The Real Thing on rohkea vilaus ihmissuhteisiin, uskollisuuteen ja intohimoihin, jotka usein hämärtävät käsityksemme rakkaudesta. Kriitikoiden ylistämän ohjaajan Sam Goldin (Roundabout's Picnic, Seminar), tämä Tony Award-voittaja näytelmä, on Tom Stoppardin (The Coast of Utopia, Arcadia) käsialaa. The Real Thing vietteli yleisön ensimmäistä kertaa Lontoossa ja New Yorkissa lähes 30 vuottasitten, kun sitä ylistettiiin "ei ainoastaan Stoppardin liikuttavimpana näytelmänä, mutta myös piristävimpänä näytelmänä rakkaudesta ja avioliitosta vuosiin" (Frank Rich, The New York Times). 

Tietoja


American Airlines Theatre
227 West 42nd Street
New York
NY
US

Kesto:
2 Hours, 10 Minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 42nd St. station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin