Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

London Eye & risteily

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

London Eye & risteily

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.4 (279)

Vieraile Lontoon yläilmoissa ikonisessa London Eyessa ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Tartu pakettitarjoukseen ja säästä 15%. Sinulla on täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eyen vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Säästä 15% ovihinnoista ostamalla London Eyen ja risteilyn kombolippu. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! 

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kohokohdat

- Osta London Eye ja risteily-lippupaketti ja säästä 15% 
- Muutosmahdollisuus: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei enää tulostamista - näytä e-lippua mobiililaitteestasi
- Ihaile Lontoon parhaita näkymiä London Eyesta
- Nauti 30 minuutin ajelusta maailmanpyörässä
- Koe ilmainen 4D-elokuvaelämys
- Nauti 40 minuutin risteilystä pitkin Thamesia

Mitä odottaa?

London Eye & London Eye -jokiristeily
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä: London Eye -maailmanpyörä. Täältä näet Lontoon aivan erityisestä vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän 32:sta suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia. Korkeimmillaan kapseli nousee 135 metriä merenpinnan yläpuolelle, josta näkymät ovat silmiähivelevän upeat.

London Eyen vierailun yhteydessä kannattaa myös katsoa 4D-lyhytelokuva The London Eye 4D Cinema Experience. Elokuvan voi katsoa ennen maailmanpyörään nousua, ja se sisältää kaikkien aikojen ensimmäiset 3D-ilmakuvat Lontoosta ja toimii näin erinomaisena johdantona maailmanpyöräajelulle.

London Eyen vierailun lisäksi pääset nauttimaan risteilystä Thames-joella. Risteily alkaa aivan London Eyen alapuolelta. Tämä palkittu sightseeing-ristely pitää sisällään Lontoon maisemia elävöittävän liveselostuksen, josta vastaavat ammattitaitoiset oppaat.

Tällä 40 minuutin risteilyllä pääset näkemään Lontoon upeimpia nähtävyyksiä, kuten Big Benin, Parlamenttitalon, St Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Tate Modernin, Lontoon Towerin ja Shakespeare's Globen.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Miten teen varauksen tai muutan sitä?
London Eye -risteily: Valitsemasi päivä ja kellonaika on lähtöaika London Eye -jokiristeilylle, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Saavuthan London Eye -laiturille viimeistään 15 minuuttia ennen varattua risteilyaikaa, jotta et varmasti myöhästyisi lähdöltä. Näytä viivakoodia e-lipusta lukijalaitteelle ja nouse laivaan.

London Eye: London Eye -liput  ovat käytettävissä 3 päivää ennen London Eye -risteilyä ja 90 päivän kuluessa siitä. Jotta London Eyessa vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa, suosittelemme vierailuajankohdan varaamista etukäteen (joskin tämä ei ole pakollista). Mikäli et varaa London Eyen vierailuajankohtaasi etukäteen varausjärjestelmässä, lippujen saatavuus riippuu vierailuajankohdasta, ja sinun tulee käydä lipputiskillä varaamassa itsellesi seuraava vapaa vierailuaika. Välitön sisäänpääsy ei siis ole taattu. 

Huom! Yksi e-lippu sisältää pääsyn molempiin nähtävyyksiin. Kaikki muutokset, jotka tehdään nettiportaalin kautta, tulevat automaattisesti e-lipullesi, eikä näin ollen uutta e-lippua lähetetä. Varausjärjestelmän käyttöön liittyvät lisätiedot ja linkki näkyy e-lipussasi.

Varattuasi päivämäärän ja kellonajan London Eyen vierailullesi, siirry paikan päällä varattuna ajankohtana "Standard Experience" -jonoon. Huom! Lippusi on normaali lippu, ei pikasisäänpääsyn Fast-Track-lippu.

Pitääkö molemmissa kohteissa vierailla saman päivän?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille päivälle tahansa alkaen 3 päivää ennen risteilyä jatkuen 90 päivää risteilyn jälkeen.

Tärkeää tietoa

- Tämä alennus lasketaan verraten ovelta erikseen ostettujen lippujen hintoihin.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): Ilmainen
Huomioithan, että lastenlippuja on mahdollista ostaa ainoastaan yhdessä aikuisten lippujen kanssa.

Aukioloajat

London Eye: Tarkistathan aukioloajat varausjärjestelmästä

London Eye -jokiristeily: lähdöt päivittäin kerran tunnissa London Eye -laiturilta, joka sijaitsee maailmanpyörän vieressä.

Varaa
Alkaen 45,10 €

su, 28 mar 2021

"We're Good to Go" -sertifioitu kohde "We're Good to Go" -sertifioitu kohde
"We're Good To Go" on Yhdistyneen kuningaskunnan virallinen tunnus matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan yritykslle, jotka ovat työskennelleet kovasti seuratakseen hallituksen ja oman alansa ohjeita ja joissa huolehditaan puhtaudesta sekä tuetaan turvaetäisyyden ylläpitoa.

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Tässä kohteessa tehdään jatkuvasti töitä vierailijoitten ja työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Tutustu aiheeseen katsomalla tämä video (englanniksi).

Mitä sisältyy hintaan?

- 30 minuutin kierros London Eyessa
- 40 minuutin risteily Thames-joella
- 4D-elokuvateatteri
- London Eye -opas - ladattavissa ilmaiseksi iOS:ille ja Androidille

Saapumisohjeet

London Eye & risteily

Osoite
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!