Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

London Eye & risteily

4.4 (194)
Alkaen 33,80 €

Vieraile Lontoon yläilmoissa ikonisessa Coca-Cola London Eyessa ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Tartu pakettitarjoukseen ja säästä 15%. Sinulla on täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Säästä 15% ovihinnoista ostamalla London Eyen ja risteilyn kombolippu. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Osta London Eye ja risteily-lippupaketti ja säästä 15% 
- Muutosmahdollisuus: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei enää tulostamista - näytä e-lippua mobiililaitteestasi
- Ihaile Lontoon parhaita näkymiä London Eyesta
- Nauti 30 minuutin ajelusta maailmanpyörässä
- Koe ilmainen 4D-elokuvaelämys
- Nauti 40 minuutin risteilystä pitkin Thamesia

Mitä odottaa?

London Eye & London Eye -jokiristeily
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä: London Eye -maailmanpyörä. Täältä näet Lontoon aivan erityisestä vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän 32:sta suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia. Korkeimmillaan kapseli nousee 135 metriä merenpinnan yläpuolelle, josta näkymät ovat silmiähivelevän upeat.

London Eyen vierailun yhteydessä kannattaa myös katsoa 4D-lyhytelokuva The London Eye 4D Cinema Experience. Elokuvan voi katsoa ennen maailmanpyörään nousua, ja se sisältää kaikkien aikojen ensimmäiset 3D-ilmakuvat Lontoosta ja toimii näin erinomaisena johdantona maailmanpyöräajelulle.

London Eyen vierailun lisäksi pääset nauttimaan risteilystä Thames-joella. Risteily alkaa aivan London Eyen alapuolelta. Tämä palkittu sightseeing-ristely pitää sisällään Lontoon maisemia elävöittävän liveselostuksen, josta vastaavat ammattitaitoiset oppaat.

Tällä 40 minuutin risteilyllä pääset näkemään Lontoon upeimpia nähtävyyksiä, kuten Big Benin, Parlamenttitalon, St Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Tate Modernin, Lontoon Towerin ja Shakespeare's Globen.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Miten teen varauksen tai muutan sitä?
London Eye -risteily: Valitsemasi päivä ja kellonaika on lähtöaika London Eye -jokiristeilylle, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Saavuthan London Eye -laiturille viimeistään 15 minuuttia ennen varattua risteilyaikaa, jotta et varmasti myöhästyisi lähdöltä. Näytä viivakoodia e-lipusta lukijalaitteelle ja nouse laivaan.

London Eye: London Eye -liput  ovat käytettävissä 3 päivää ennen London Eye -risteilyä ja 90 päivän kuluessa siitä. Jotta London Eyessa vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa, suosittelemme vierailuajankohdan varaamista etukäteen (joskin tämä ei ole pakollista). Mikäli et varaa London Eyen vierailuajankohtaasi etukäteen varausjärjestelmässä, lippujen saatavuus riippuu vierailuajankohdasta, ja sinun tulee käydä lipputiskillä varaamassa itsellesi seuraava vapaa vierailuaika. Välitön sisäänpääsy ei siis ole taattu. 

Huom! Yksi e-lippu sisältää pääsyn molempiin nähtävyyksiin. Kaikki muutokset, jotka tehdään nettiportaalin kautta, tulevat automaattisesti e-lipullesi, eikä näin ollen uutta e-lippua lähetetä. Varausjärjestelmän käyttöön liittyvät lisätiedot ja linkki näkyy e-lipussasi.

Varattuasi päivämäärän ja kellonajan London Eyen vierailullesi, siirry paikan päällä varattuna ajankohtana "Standard Experience" -jonoon. Huom! Lippusi on normaali lippu, ei pikasisäänpääsyn Fast-Track-lippu.

Pitääkö molemmissa kohteissa vierailla saman päivän?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille päivälle tahansa alkaen 3 päivää ennen risteilyä jatkuen 90 päivää risteilyn jälkeen.

Tärkeää tietoa

- Tämä alennus lasketaan verraten ovelta erikseen ostettujen lippujen hintoihin.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): Ilmainen
Huomioithan, että lastenlippuja on mahdollista ostaa ainoastaan yhdessä aikuisten lippujen kanssa.

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

London Eye -jokiristeily: lähdöt päivittäin kerran tunnissa London Eye -laiturilta, joka sijaitsee maailmanpyörän vieressä.

Varaa nyt

Erinomainen: 4.4 – 194 Arvostelut

Ilmainen peruutus Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus vielä 48h ennen varattua ajankohtaa

Edullisimman hinnan takuu Edullisimman hinnan takuu
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- London Eye
- London Eyen jokiristeily
- Sisäänpääsy 4D-elokuvakokemukseen

Aukioloajat

Saapumisohjeet

London Eye & risteily

Osoite
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!