Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Madame Tussauds & London Eye -yhdistelmäpaketti

4.6 (833)
Alkaen 47,40 €

Koe Lontoon kaksi suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussaudin vahakabinetti ja Coca-Cola London Eye! Kun ostat Madame Tussauds & London Eye -yhdistelmäpaketin netistä, säästät 40% verrattuna hintoihin, jos ostaisit liput erikseen portilta. Sinulla on täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Eksklusiivinen tarjous, 2019 hinnoilla – vain meiltä!
Kun ostat 2-in-1 Lontoon kombopaketin, joka sisältää Coca-Cola London Eye - ja Madame Tussauds -sisäänpääsyliput, säästät 45% verrattuna hintoihin portilta ostettaessa. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Varaa pakettiliput netistä ja säästä 40% 
- Nopeampi sisäänpääsy etukäteen ostetuilla lipuilla
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei enää tulostamista - näytä e-lippua mobiililaitteestasi
- Ihaile näkymiä: näe Big Ben ja Westminster Abbey 135 metrin korkeudesta
- Vieraile alkuperäisessä Madame Tussauds -vahakabinetissa
- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään

Mitä odottaa?

Joustavat liput!
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan sekä muuttaa sitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille. Tee muutokset helposti e-lipussasi olevan linkin kautta. Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Päästä uteliaisuutesi valloilleen Madame Tussaudilla
Vieraile Lontoon maailmankuulussa vahakabinetissa, joka on ilahduttanut kävijöitään jo yli 200 vuoden ajan. Tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, ota selfieitä muiden kuuluisuuksien tai urheilutähtien kanssa ja opi lisää näiden aidonoloisten hahmojen taiteellisesta tuotannosta. Voit kokeilla myös interaktiivista elämystä, kuten The Voice. 

Koettavaa riittää koko perheelle! Lippujen hintaan sisältyy Marvel super Heroes 4D ja Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä yli Lontoon London Eye -maailmanpyörästä
Thames-joen varrella, juuri vastapäätä Big Beniä ja Westminister Abbeytä, sijaitsee jo ikoniseen asemaan noussut Ferris-maailmapyörä London Eye, joka on yksi Lontoon maamerkeistä. Maailmapyörässä nautit upeista maisemista 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Voit olla varma, että parempia näkymiä Lontooseen et löydä mistään muualta! 

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Miten toimin?
Madame Tussauds: Valitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Eye: Voit vierailla London Eye'lla aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan London Eye'hin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla molemmissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki 10% alennuskuponkiin Madame Tussaudsin matkamuistomyymälään. Printtaa tämä alennuskuponki ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen ostoksistasi.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä ja niitä et voi ohittaa!
- *Tarjous perustuu päivän hintoihin erikseen ovelta ostettuna.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Liput (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy 

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

Ilmainen peruutus Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus vielä 48h ennen varattua ajankohtaa

Edullisimman hinnan takuu Edullisimman hinnan takuu
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

London Eye: Suljettu 6.-21.1.2020 vuosittaisten huoltotöiden vuoksi!

Mitä sisältyy hintaan?

- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään
- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa London Eye'n käyntiajan

Saapumisohjeet

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Osoite
Coca-Cola London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!