Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Kierrokset Lontoossa

Lontoossa, kuten monissa muissakin pääkaupungeissa, on tapahtunut merkittäviä historiallisia käänteitä. Kaupunki on saanut osakseen niin kauheuksia kuin upeitakin hetkiä - raskaita sotia, kiihkeää politiikkaa, upeita kunikaallisia häitä ja teekutsuja aurinkoisina päivinä. Juuri kaikki tämä tekee Lontoosta niin monipuolisen ja kiinnostavan kohteen!

Vuonna 1666 raivonneen tulipalon myötä lähes koko Lontoo täytyi rakentaa uudelleen, ja kuuluisa arkkitehti Christopher Wren kutsuttiin luomaan kaupunkia. Hänen ajatuksensa oli rakentaa kaupunki tiilestä ja kivestä puun sijaan. Tämän prosessin aikana Wren suunnitteli myös St. Paulin katedraalin, jonka rakennustyöt kestivät kokonaiset 35 vuotta. Työn tulos on kaunis, ja katedraali muistetaan esimerkiksi Charlesin ja Dianan häistä vuonna 1981. Lontoon iltapäiväkierroksella voit vierailla St. Paulin katedraalissa ja muissa historiallisissa kohteissa.

Voit seurata joitain kierroksia myös itsenäisesti ääniopastuksen johdolla. Lippumme Lontoon toweriin on hyvä esimerkki: ohitat sen turvin pitkät jonot ja opit äänioppaan avulla uutta tästä upeasta nähtävyydestä, jolla on ollut tärkeä rooli maan historiassa.

Buckinghamin palatsi on puolestaan ollut monien kuninkaallisten tapahtumien keskipiste. Lontoon pommitusten aikaan vuonna 1940 kaikki lontoolaiset pelkäsivät palatsin puolesta, mutta turhaan. Tästä hetkestä muistuttaa myös yksi kuuluisimmista palatsia esittävistä valokuvista. Palatsi on upea nähtävyys, ja siihen liittyy monia muitakin kiinnostavia tarinoita! Kun vierailet palatsissa, pääset muun muassa näkemään parvekkeen, jolla kuninkaalliset näyttäytyvät julkisissa tilanteissa.

Kaupunkikierroksiimme kuuluvat esimerkiksi:

Harry Potter & Warner Bros. -studiot -kierros
Churchillin sotahuoneet
Hop-on Hop-off -bussikierros Lontoossa

Kun olet nauttinut mieleisestäsi kierroksesta, on aika rentoutua ja herkutella fish & chips -annoksella paikallisessa kuppilassa. Lontoolaisten perinteinen suosikkiruoka kruunaa antoisan päivän Lontoossa!

Ticmate Charity

Kierrokset Lontoossa

Iso-Britannian pääkaupungista löytyy vaikka mitä: niin historiaa huokuvia kuninkaallisia palatseja kuin hauskoja uutuuskohteitakin. Musiikin ystävät valitsevat mieleisensä Rock'n'Roll -kierroksista, jotka vievät ikonisten lontoolaisten bändien, kuten the Beatlesin, jalanjäljille. Harry Potter -fanit ympäri maailman tulevat vierailemaan Warner Bros.  -studioilla ja historian ystävät käyvät Buckinghamin palatsisssa, Westminister Abbeyllä sekä Kensingtonin palatsissa. Mistä ikinä pidätkään, löydät sen Lontoosta!

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 11 (11)