Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lontoon suosituimmat kohteet

Mitä sinun täytyy ehdottomasti nähdä Ison-Britannian pääkaupungissa? Lue alta vinkkimme suosituimpiin kohteisiin ja hauskaan tekemiseen Lontoossa!

Yksi vinkeistämme on luultavasti Lontoon paras museo: Madame Tussauds. Kuuluisan vahakabinetin perusti ranskalainen vahataiteilija Marie Tussauds. Ranskassa hyvin tunnettu taiteilija muutti vuonna 1835 Baker Streetille – kyllä, juuri samalle kadulle jolla Sherlock Holmes ja Watson asuvat! Muuttonsa jälkeen Marie Tussauds avasi Lontoossaoman vahakabinettinsa, josta tuli nopeasti kuuluisa kauhuosastonsa ansiosta. Se pursuilee kauhistuttavia historiallisia tapahtumia ja tarinoita. Marie Tussaudsin tekemiä teoksia on edelleen nähtävillä museossa – käy katsomassa niitä itse!

Toinen suosikkikohteemme on vähintään yhtä kauhistuttava kuin Madame Tussaudsin kauhujen huone: London Dungeon. Siellä pääset eläytymään Ison-Britannian historian kauhistuttavimpiin hetkiin 1000 vuoden ajalta. Tutustu siis Guy Fawkesin synkkään yöhön ja pakene Viiltäjä-Jackia, ennen kuin hän saa sinut kiinni. Kuulostaako hirvittävältä? Tämä on vasta alkua...

Jos haluat kokea Lontoon huippukohdat taskujasi tyhjentämättä, voit tietysti luottaa meihin. Tarjoamme useita lippuja sisältäviä yhdistelmäpaketteja, joiden ansiosta pääset kokemaan Lontoon huippuelämykset edullisemmin.

Katso alta esimerkkejä:

2-in-1 Lontoo-kombo
5-in-1 Lontoo-kombo
6-in-1 Lontoo-kombo

Haluatko kokea sykähdyttävän London Dungeonin, tutustua Madame Tussaudsin vahanukkeihin tai kokea London Eyen huiman näköalan? Löydät täältä taatusti hauskaa tekemistä ja nähtävää Lontoossa!

Ticmate Charity

Lontoon suosituimmat kohteet

Lontoossa on kaikkea – mutta mistä aloittaa? Suosituimpien kierroksiemme ja nähtävyyksien  joukossa on Madame Tussaudin vahakabinetti, ikoninen maailmanpyörä London Eye, kiehtova Lontoon Tower ja tietysti  Harry Potter & Warner Bros. -studiot. Monet hankkivat meiltä pääsylippujen lisäksi myös valmiiksi junaliput tai Oyster Cardit, jotta matka lentokentältä Lontoon keskustaan sujuu mutkitta.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 17 (17)