Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki

Hinta/henkilö alkaen € 28.00

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki vie sinut kaupungin historian pimeälle puolelle. Tällä viiden tunnin ja noin 14 kilometrin pyöräilyretkellä opit miten Berliinin muurilla ja kylmällä sodalla oli valtava vaikutus kaupunkiin. Varaa lippusi Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkelle täältä!

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkemme suuntaa itään Karl-Marx-Alleeta pitkin ennen kuin käännymme värikkäälle East Side Gallerylle (kilometrin pituiselle muurin pätkälle, joka on vielä pystyssä ja kuuluisa graffitistaan) ja vaikuttavalle Treptower Parkin muistomerkille, jonne yli 3200 neuvostosotilasta on haudattuna ja joka toimi Stalinin propagandana. Se on syrjässä turistikohteista, mutta silti helppopääsyinen pyörällä. Sieltä ajamme entisen ei-kenenkään-maan läpi deathstripille, jossa vierailemme entisillä tarkastuspaikoilla ja kuulemme tarinoita vakoilusta ja pakoyrityksistä. Asettaaksemme kylmän sodan perspektiiviin, ajoitamme tapahtumat muiden maailman laajuisten tapahtumien kanssa ja käymme läpi miten tapahtumat asettivat Berliinin kylmän sodan eturintamaan.

Pysähdymme mukavaan kahvilaan, vanhalle muurin jakamalle juna-asemalle lounaalle. Lounas ja juomat eivät kuulu retken hintaan! Berliini on iso ja tasainen kaupunki, joten pyöräily on oiva tapa nähdä kaupunkia. Liity Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkelle ja näe Berliiniä parhaalla mahdollisella tavalla – pyöräillen!

TÄRKEÄÄ TIETOA:
- Retki on englanniksi.
- Kesto: noin 5 tuntia.
- Aukioloajat: Huhtikuusta lokakuuhun maanantaisin, tiistaisin ja lauantaisin klo 10:30.
- Retki pidetään säästä riippumatta, joten varustaudu sään mukaisella asustuksella. Voit vuokrata sadeviitan oppaalta 1€ hintaan. - Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.
- Lasten tulee osata ajaa pyörää osallistuakseen tälle retkelle.
- Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki päättyy Alexanderplatzin tv-tornille Berliinissä.

Tietoja

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlin

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki
Aukiolo-ajat
Huhtikuusta lokakuuhun ma, ti, ja la klo 10:30.

Ohjeet

Katso karttaa, Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki

Ohjeet
Ota S-bahn tai U-bahn Alexanderplatzin asemalle

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin