Berliini

Tämä sivusto tarjoaa liput Berliinin nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Voit ostaa liput kiertoajeluille, opastetuille kierroksille, Potsdamille, koe Berliini toisen maailmansodan aikana, näe Friedrichstadt Palastin tai Wintergarten Berliinin esitykset ja tutustu Berliiniin Segwayn tai Trabantin kyydistä.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Berliinin Tervetuloa-kortti

Berliinin Tervetuloa-kortti

4.8
(13)

Berliinin WelcomeCard on (melkein) kaikki mitä tarvitset käydessäsi Berliinissä. Berliinin WelcomeCardin avulla käytät julkista liikennettä (alue AB tai ABC) ja saat isoja alennuksia yli 200 museossa, opastetuilla retkillä, ravintoloissa ja hyvinvointipalveluista. Hanki Berliinin WelcomeCardisi täältä!

Alkaen € 19.90
Berliinin TV-torni: Ohita jonot & ravintola

Berliinin TV-torni: Ohita jonot & ravintola

Ohita jonot Alexanderplatzin TV-torniin ja varaa pöytä Sphere-ravintolasta! Valitse pöytä joko ravintolan sisäkehällä tai ikkunan vieressä. Nauti 207 metrin korkeudelta avautuvista näkymistä Berliiniin. Tämä lippu on todella suosittu, joten osta etukäteen!

Alkaen € 19.40
VIP-lounas Berliinin TV-tornissa

VIP-lounas Berliinin TV-tornissa

Varaa lounas Berliinin kuuluisan TV-tornin huipulla olevaan ravintola Sphereen ja nautit VIP-kohtelusta. 207 metrin korkeudelta avautuva panoraamanäkymä on todella vaikuttava. Varaa lounas Berliinin TV-torniin täältä!

Alkaen € 69.00
Berliinin TV-tornin Fast View -lippu

Berliinin TV-tornin Fast View -lippu

Ole fiksumpi kuin muut turistit ja osta Fast View -liput etukäteen, niin ohitat Berliinin TV-tornin pitkät jonot! Nauti 207 metrin korkeudesta avautuvista kauniista näkymistä. Osta Fast View -liput täältä ja valitse päivä ja aika vierailullesi TV-tornin panoraamakerrokseen!

Alkaen € 19.40
VIP-samppanja-aamiainen Berliinin TV-tornissa

VIP-samppanja-aamiainen Berliinin TV-tornissa

Varaa unohtumaton elämys upeilla näkymillä: samppanja-aamiainen Berliinin TV-tornissa! Berliinin Alexanderplatzilla sijaitsevasta TV-tornista avautuu häikäisevät 360-asteen panoraamanäkymät, joista nautit kera herkullisen aamiaisen ja samppanjan. Varaa netistä ja ohita jonot!

Alkaen € 56.90
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin