Berliinin Potsdamin pyöräilyretki

Berliinin Potsdamin pyöräilyretki

Hinta/henkilö alkaen € 48.00

Potsdam on Berliinin suosituimpia päiväretkikohteita. Potsdam, Unescon maailmanperintökohde, on täydellinen pyöräilykohde kauniine puistoineen ja kujineen. Varaa lippusi Potsdamin pyöräilyretkelle täältä!

Alexanderplatzin tv-tornilla tapaamisen jälkeen otamme pyörät mukaan Potsdamin junaan ja perillä pyöräilemme noin 16 kilometriä neljässä ja puolessa tunnissa.

Potsdamin pyöräilyretkellä näemme Sanssoucin ja tutustumme New Palaceen, Orangerieen, tuulimyllyyn, puistoihin ja Fredrickin kuuluisaan Sanssoucin palatsiin. Ajamme Potsdamin Brandenburgin portin sekä hollantilaisen korttelin läpi. Pysähdymme Cecilienhofissa, jossa Truman, Stalin ja Churchill solmivat Potsdamin sopimuksen toisen maailmansodan aikana (sisäänpääsy ja ääniopastus kuuluvat hintaan). Sieltä jatkamme ei-kenenkään-maalle Länsi- ja Itä-Berliiniin välissä sekä Glienicke-sillan yli, joka toimi kylmän sodan aikana vakoojien luovutuspaikkana.

Tämä retki todistaa, että Potsdam ei ole vain ”Berliinin Versailles”, mutta Unescon maailmaperintökohde.

Pysähdymme lounaalle sopivassa paikassa reittimme varrella, toivottavasti yhdelle tyypillisistä Beer Gardeneista. Lounas ja juomat eivät kuulu retken hintaan! Berliini on iso ja tasainen kaupunki, joten pyöräily on oiva tapa nähdä kaupunkia. Liity Berliinin pyöräilyretkelle ja näe Berliiniä parhaalla mahdollisella tavalla – pyöräillen!

TÄRKEÄÄ TIETOA:
- Retki on englanniksi.
- Kesto: noin 6,5 tuntia (mukaan lukien kahden tunnin junamatka Berliinistä Potsdamiin ja takaisin).
- Retki pidetään säästä riippumatta, joten varustaudu sään mukaisella asustuksella. Voit vuokrata sadeviitan oppaalta 1€ hintaan. - Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan, mutta pysähdymme lounastauolle!
- Lasten tulee osata ajaa pyörää osallistuakseen tälle retkelle.
- Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki päättyy Alexanderplatzin tv-tornille Berliinissä.

Tietoja

Berliinin Potsdamin pyöräilyretki
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlin

Berliinin Potsdamin pyöräilyretki
Aukiolo-ajat
Huhtikuusta lokakuuhun ke, la ja su klo 09.45.

Ohjeet

Katso karttaa, Berliinin Potsdamin pyöräilyretki

Ohjeet
Ota S-bahn tai U-bahn Alexanderplatzin asemalle

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin