Ateena

Täältä löydät lippuja nähtävyyksiin, kiertoajeluille ja muihin kohteisiin Ateenassa. Osta lippusi etukäteen, niin varmistat paikkasi näille suosituille retkille! Nauti kävelyretkestä Ateenassa, ihaile uskomatonta Akropolista, lähde päiväretkelle Delfoihin tai lähde saarihyppelylle.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Päiväristeily Hydraan, Porokselle & Aeginaan

Päiväristeily Hydraan, Porokselle & Aeginaan

Nauti kokopäiväretkestä Hydran, Aeginan ja Poroksen kreikkalaisille saarille! Tämä on fantastinen retki kolmelle hyvin erilaiselle saarelle. Retkeen sisältyy maukas buffetlounas ja kuljetukset Ateenan hotellilta. Älä jää paitsi kaikesta huvista ja varaa retkesi jo kotona!

Alkaen € 109.00
Kokopäiväretki Mykene & Epidauros

Kokopäiväretki Mykene & Epidauros

Vieraile Mykenen kaupungissa, joka on yksi Kreikan mantereen tärkeimmistä arkeologisista kohteista ja ihaile antiikin Kreikan kuuluisinta teatteria Epidauroksessa. Retken aikana on mahdollista käydä lounaalla. Retkeen sisältyy nouto Ateenan hotelliltasi ja kuljetus takaisin hotellillesi. Varmista paikkasi ja osta liput jo kotona!

Alkaen € 56.50
Retki muinaiseen Korinttiin.

Retki muinaiseen Korinttiin.

Lähde puolipäiväretkelle muinaisen Korintin arkeologiselle paikalle! Siellä voi tutustua muun muassa vanhan kauppapaikan "Agoran" ja Apollon temppelin raunioihin. Retkeen sisältyy kuljetukset Ateenasta ja takaisin Ateenaan. Varaa täältä ja saat liput suoraan sähköpostiisi.

Alkaen € 60.00
Soúnion niemi & Poseidonin temppeli

Soúnion niemi & Poseidonin temppeli

Nauti rannikkoajelusta Soúnion niemelle Poseidonin temppeliin ja ihaile Saroninlahden kauniita maisemia. Opi lisää tämän hyvin säilyneen temppelin historiasta ja hämmästy sen ympäristön kauneudesta. Näe muutakin kuin Ateena ja varaa paikkasi retkelle Poseidonin temppeliin täältä!

Alkaen € 48.00
Kiertoajelu & Akropolis-museo

Kiertoajelu & Akropolis-museo

Tule mukaamme kiehtovalle kiertoajelulle Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan ihailemaan tämän antiikin kaupungin uskomattomia nähtävyyksiä. Retkeen sisältyy myös opastettu kierros Akropolis-museossa! Älä jätä väliin tätä suosittua retkeä ja varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 78.00
Ateenan kävelyretki & Akropolis

Ateenan kävelyretki & Akropolis

Koe Ateena jalkaisin tämän kolmen tunnin kävelyretken aikana! Kävele katsomaan Ateenan uskomattomia nähtävyyksiä, kuten Akropolista, Zeuksen temppeliä ja Parthenonia! Retken aikana käydään monilla suosituimmilla Ateenan nähtävyyksillä, varaa paikkasi etukäteen!

Alkaen € 38.00
Ateena illalla & illallinen

Ateena illalla & illallinen

Tutustu Ateenaan ilta-aikaan! Nauti ajelusta läpi kaupungin, ihaile valaistua Akropolista, vieraile Plakan alueella ja nauti perinteisestä kreikkalaisesta illallisesta sekä folklore-esityksestä. Tule mukaamme viettämään riemukas ilta Ateenassa, varaa paikkasi jo kotona!

Alkaen € 66.00
Ateenan Hop-On Hop-Off -bussi

Ateenan Hop-On Hop-Off -bussi

Tutustu Ateenaan Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! Hyppää kyytiin ja kyydistä pois millä tahansa 23 pysäkillä Ateenassa & Piraeuksella. Lippu on voimassa 24 tuntia + ilmainen päivä. Varaa nyt!

Alkaen € 18.00
Kokopäiväretki Delfoin kaupunkiin

Kokopäiväretki Delfoin kaupunkiin

Vieraile Delfoissa ja Apollon pyhäkössä! Tutustu yhteen Kreikan kauneimmista paikoista ja vieraile Apollon temppelissä. Ainutlaatuinen kokemus! Retkeen sisältyy nouto Ateenan hotellilta ja kuljetus takaisin hotellille. Mahdollisuus lounaaseen! Delfoin retki on todella suosittu, joten varaa hyvissä ajoin!

Alkaen € 93.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin