Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Kööpenhamina

Lonely Planetin vuoden 2019 parhaaksi matkailun kaupunkikohteeksi äänestetty Kööpenhamina kannattaa ehdottomasti tsekata - se kun on kaiken muun hyvän lisäksi llyhyen matkan päässä.

Huippusuunnittelu, vehreät puistot ja jopa uimakelpoinen puhdas satama tekevät Kööpenhaminasta erinomaisen paikan asua ja vierailla. Tyylikäs ja rento Kööpenhamina on kannattava matkakohde kaikkina vuodenaikoina.

Kööpenhaminan tärkeimmät tärpit

Tivoli Gardens

Kaupungin tunnettu huvipuisto, Tivoli Gardens, verhoutuu erilaisiin teemoihin eri vuodenaikoina. Kesän pääsesongin lisäksi Tivoli Gardens on auki myös noin kolme viikkoa Halloweenin aikaan, marraskuun puolesta välistä joulukuun loppuun jouluasussaan, helmikuussa talvikaudella ja pääsiäisen aikaan. Monta syytä vierailla uudestaan! 

Kanavaristeilyt

Kööpenhaminan merivesi on jopa niin puhdasta, että siinä voisi uida. Mikäli kuitenkaan pyrähdys satama-altaaseen ei ole sinun juttusi, voit aina lähteä yhdelle monista kanavaristeilyistä, joita kaupungilla on tarjota. Risteile kapeilla kanavilla ja koe kaupunki vedestä käsin. Bongaa vaikuttava Oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas.

Museot

Tanskan pääkaupungissa on lukuisia mielenkiintoisia museoita. Tanskan kansallismuseossa voit astua sisälle aikakoneeseen. Voit tutustua viikinkiaikaan, muumioihin ja Tanskan historiaan. Mikäli olet taiteen ystävä, hyppää Hornbækiin vievään junaan ja vieraile mahtavassa Louisianan modernin taiteen museossa.

Ticmate Charity

Kööpenhamina

Kööpenhamina on syystä äänestetty Lonely Planetin vuoden 2019 parhaaksi matkailukohteeksi. Tanskan pääkaupungissa on useita satumaisia elämyskohteita kaiken ikäisille. Kööpenhamina on vain cool, ravintolatarjonta on kattavaa, suunnittelu innovatiivista ja kadut kuin pyöräilyyn tehtyjä. Vieraile yhdellä kaupungin ruokatoreista, maailman vanhimmassa huvipuistossa Tivolissa tai shoppaile Strøget-kadulla. Tässä tyylikkäässä kaupungissa on kaikki mitä toivoa saattaa!

Hakutulokset: 1 (1)