Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tukholma

Tukholma on tunnettu merellisistä maisemistaan. Tukholman saaristo, 'skärgården', kattaa noin 30 000 saarta ja luotoa - saaristo alkaa vain kivenheiton päässä keskustasta.

Ticmate Charity

Tukholma

Tukholma tunnetaan viehättävästä vanhasta kaupungistaan. Gamla Stanissa pääsee kävelemään mukulakivikujilla ja ihailemaan arvokkaita okrankeltaisia rakennuksia. Täältä löydät 1200-luvulla rakennetun katedraalin ja kuninkaan linnan. Muihin Tukholman kohokohtiin lukeutuu kiehtovat museot, kuten Vasa-museo, valokuvataiteen museo Fotografiska, upea ABBA-museo ja ulkoilmamuseo Skansen. Sivustoltamme löydät lisäinspiraatiota Tukholman matkalle. 

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 4 (4)