Lissabon

Täältä löydät lippuja nähtävyyksiin, kiertoajeluihin, risteilyille ja moniin muihin kohteisiin Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa. Osta liput ja retket etukäteen, niin varmistat paikkasi suosituille retkille! Nauti maisemaristeilystä Tejo-joella, koe perinteinen Fado-show kera ihanan illallisen tai maistele viinejä Arrábidassa. Tutustu kattavaan valikoimaamme täällä!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Lissabon Hop-On Hop-Off -bussit

Lissabon Hop-On Hop-Off -bussit

Näe Lissabonin suosituimmat kohteet ja nähtävyydet Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! Lissabon, vastakohtien kaupunki, tarjoaa niin paljon nähtävää ja koettavaa säilyttäen silti historian havinan tunnun. Koe Lissabon, osta lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Lissabonin jokiristeily

Lissabonin jokiristeily

Lähde rentouttavalle ja tunnelmalliselle risteilylle seilaamaan Portugalin pääkaupungin lähettyville ja ihailemaan Lissabonin monumentteja ja muita nähtävyyksiä Tejo-joelta käsin. Ohita Padrão dos Descobrimentos -patsas, Golden Gatea muistuttava Huhtikuun 25. päivän silta ja Parque das Nações. Retkeen sisältyy nouto hotelliltasi. Osta paikkasi risteilylle jo tänään!

Alkaen € 31.00
Lissabon illalla & Fado-show

Lissabon illalla & Fado-show

Nauti opastetusta retkestä Lissabonissa ilta-aikaan ihaillen valaistua Padrão dos Descobrimentos -monumenttia ja herkutellen sen jälkeen illallisella. Illallisen höystää perinteinen portugalilainen Fado & folklore -tanssiesitys. Tämä retki on olennainen osa Lissabonin reissua, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 79.00
Arrábida, Sesimbra & viininmaistelu

Arrábida, Sesimbra & viininmaistelu

Koe Portugalin kauneus tällä Lissabonin ulkopuolelle suuntaavalla opastetulla retkellä. Vieraile Sesimbran kylässä, ihaile Arrábidan vuorijonoa ja nauti kierroksesta yhdessä Portugalin vanhimmista viinikellareista. Varmistat paikkasi varaamalla retken etukäteen!

Alkaen € 58.00
Freeport Outlet -myymälä

Freeport Outlet -myymälä

Oletko kyllästynyt nähtävyyksien katseluun vai haluatko vain viettää päivän shoppaillen? Hyppää Freeport Outletiin vievään bussiimme ja shoppaile sydämesi kyllyydestä! Tarjolla on yli 140 myymälää ja paljon tunnettuja brändejä. Varaa paikkasi bussiin täältä ja saat VIP-kortin, jolla saa 10% alennusta valituista myymälöistä. Lisäksi saat kupongin, jolla saa ilmaisen kahvin tai pullollisen vettä.

Alkaen € 10.00
Évora & viininmaistajaiset

Évora & viininmaistajaiset

Nauti kokopäiväretkestä muinaisen Rooman ihastuttavaan Évoran kaupunkiin ja maistele paikallisia viinejä. Évora on yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja perinteitä. Tutustu roomalaiseen temppeliin, pyörökaarityylin ja gotiikan tyylin katedraaliin, São Franciscon kirkkoon ja sen aavemaiseen luukappeliin kuin myös yliopistoon. Varaa retkesi Évoraan heti tänään!

Alkaen € 74.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin