Etsi lippuja

A COVID-19 update for our community. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Istanbulin kokopäivän retki

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Istanbul Full Day Tour

Alkaen 67,00 €

Koe Istanbulin kiehtova historia paikanpäällä ja lähde mukaamme tutustumaan Bysantin ja Osmanien valtakunnan aikaisiin nähtävyyksiin. Tämä kokopäivän retki sisältää Istanbulin parhaat kohteet.

Retken aikana käymme pyhän viisauden kirkossa Hagia Sofiassa, joka on yksi arkkitehtuurin ihmeistä. Sen rakennutti kirkoksi 500-luvulla keisari Justinianus I. Näemme myös henkeäsalpaavan kauniin Sinisen moskeijan (Sulttaani Ahmedin moskeijan), joka on tunnettu sen sinisistä İznik-laatoista ja uniikeista kuudesta minareetista. 

Näet myös Topkapın palatsin,  joka on Istanbulin suurin palatsi, ja se palveli osmanisulttaanien ensisijaisena residenssinä noin 400 vuoden ajan - heidän valtakuntansa oli voimissaan yhteensä 624 vuotta. Tänä päivänä palatsissa on esillä keisarillisia aarteita, Profeetta Mohammedin pyhiä reliikkejä, kiinalaista posliinia, aseita, kalligrafia-esineitä ja paljon muuta.

Hagia Sofian hautausmaalla on viisi osmanisulttaanien hautapaikkaa, jotka tunnetaan nimellä "Sultan Tombs".  Keraamiset seinäkkeet ovat kauniimpia 1500-luvun esimerkkejä violeteista, punaisista, vihreistä ja sinisistä kukkakuvioista.

Kesto: 8 tuntia, klo 9.00-17.00

Päiväretki sisältää seuraavat kohokohdat:
- Hagia Sofia
- Sininen moskeija
- Hippodrome of Constantinople
- Obelisk of Theodosius
- Grand Bazaar
- Topkapin palatsi
- Sultan Tombs

Lipun hintaan sisältyy: Edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista, museoiden sisäänpääsymaksut, lounas turkkilaisessa ravintolassa, lahjoitukset moskeijoille ja haudoille sekä kokeneen oppaan palvelut. 

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Hintaan sisältyy ilmainen edestakainen kuljetus keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa klo 9.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Topkapin palatsin haaremi-osassa vierailu ei kuulu retkeen.

- Hagia Sofia on suljettu maanantaisin ja tällöin vieraillaan sen sijaan Basilica Cistern'issä (Yerebatan Sarnici).

- Sininen moskeija voidaan nähdä vain ulkoapäin perjantaiaamuisin klo 13.00 saakka rukousajan takia.

- Tätä Istanbulin kokopäivän retkeä ei järjestetä 28.7., 4.10. eikä 1.1.

 

Aukioloajat

Duration: 8 hours from 9:00 AM-5:00 PM.

Varaa

la, 11 huh 2020

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 8 tunti

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Istanbulin kokopäivän retki

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!