Etsi lippuja

Tapahtumapaikan tiedot

Nederlander Theatre

Nederlander Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

Alkaen € 67.4

Garry Marshallin Pretty Woman on upouusi musikaali, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen rakastetuimpaan romanttiseen komediaan. Tämä odotettu musikaali saapui Broadwaylle kesällä 2018 ja on noussut hittimusikaaliksi.

Kohokohdat

- Nauti ikonisesta tarinasta livenä teatterilavalla 
- Koe Pretty Womanin musikaaliversio 
- Kuuntele tunnettuja lauluja

Mitä odottaa?

Pretty Woman Walkin' Down the Street 
Pretty Woman on yksi 90-luvun rakastetuimpia elokuvia, joka nosti Julia Robertsin elokuvatähtien joukkoon. Siitä tuli myös romanttisten komedioiden uusi arkkityyppi. Vivian ja Edward ovat epätyypilliset sielunkumppanit, jotka voittavat kaikki esteet löytäessään toisensa — ja itsensä. 

Koe rakastamasi elokuvan kohtaukset ja opi tuntemaan nämä ikoniset henkilöhahmot uudella tavalla tässä kaikkien aikojen rakkaustarinan säkenöivässä teatteriversiossa. 

Taiteellinen tiimi tarjoaa parasta musiikkia, Hollywoodia ja Broadwaytä herättäessään henkiin Pretty Woman: The Musicalin, joka taatusti nostattaa mieltä ja keventää sydäntä. 

Kuka vastaa tuotannosta? 
Tämä teatteriversio on toteutettu merkittävän luovan tiimin toimesta. Marshallin visio on täydellistynyt käsikirjoittaja J.F Lawtonin ansiosta. Kanadalainen rockjumala Bryan Adams ja hänen sanoittajakumppani Jim Vallance vastaavat musikaalinumeroista. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa kaksinkertainen Tony Award -voittaja Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun varauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa lippusi ja tuo se mukanasi teatteriin. 

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Nederlander Theatre

Osoite
208 West 41st Street New York NY US

×