Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

3-in-1 Lontoo-kombo

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.3 (41)

Koe kolme Lontoon kiinnostavinta koko perheen nähtävyyttä: Madame Tussauds, London Dungeon ja SEA LIFE London! Kun ostat 3-in-1 Lontoo-kombolipun netistä, säästät 35% hinnassa, minkä maksaisit mikäli ostaisit liput yksitellen ovelta. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Lähde seikkailulle suosittujen vahahahmojen ja satojen merenelävien pariin sekä läpi Lontoon pimeän historian.

Kun ostat Lontoon kombopaketin netistä, säästät 35% verrattuna hintoihin portilta ostettaessa. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa  vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kohokohdat

- Vieraile kolmessa Lontoon suosituimmassa turistikohteessa
- Varaa netistä ja säästä 35% lippujen hinnoista
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Koe jännittävät lavasteet ja tarinankerrosta Lontoon Dungeonissa
- Sukella merenalaiseen maailmaan SEA LIFE London Aquariumissa
- Bongaa kuuluisuuksia Madame Tussaudin kuuluisassa vahakabinettiin
- Saat 10% alennuskupongin Madame Tussauds -myymälään
- Saat ilmaisen juoman London Dungeonin tavernassa seikkailun lopuksi

Mitä odottaa?

Eksklusiivinen tarjous: osta 3-in-1 kombolippu ja säästä 35%
Mikäli ostat 3-in-1 Lontoo-kombon, joka sisältää liput Londion Dungeoniin, SEA LIFE Londoniin ja Madame Tussaudille, säätät 35% verrattuna ovihintoihin*. 

Joustavat liput - huolettomat matkasuunnitelmat
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan sekä muuttaa sitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille.

Vieraile Madame Tussaudsilla Lontoossa
Tutustu maailmankuuluun vahamuseoon Lontoossa ja tapaa Englannin kuninkaalliset, hengaile A-luokan julkkisten kanssa tai kokeile uutta Sherlock Holmes Experienceä. Lippuun sisältyy myös uskomaton Stars Wars Exhibition. Vahakabinetin kokoelmat päivittyvät jatkuvasti, joten et koskaan astu sisälle täysin samanlaiseen Madame Tussaudiin kuin edellisellä kerralla. Paljon koettavaa koko perheelle!

Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
Lähde 90 minuutin matkalle läpi 1000-vuotisen Lontoon historian. Ammattilaisnäyttelijät pitävät huolen, että Lontoon menneisyyden karmivat tapahtumat palaavat silmiesi eteen. Seikkailusi huipuksi pääset nauttimaan ilmaisesta juomasta Dungeonin tavernassa voucheriasi vastaan.

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquarium on yksi Euroopan suurimmista merimaailmoista, jossa voi nähdä 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 erilaista haita. SEA LIFE London Aquarium ihastuttaa koko perhettä!

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun. Mobiililippu hyväksytään. 

Kuinka tämä toimii?

Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Dungeon ja SEA LIFE London Aquarium:
Voit vierailla nähtävyyksissä aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan nähtävyyksiin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä kohteen lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla kaikissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Dungeonin ja SEA LIFE London Aquariumin vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön löytyvät e-lipustasi.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki 10% alennuskuponkiin Madame Tussaudsin matkamuistomyymälään. Printtaa tämä alennuskuponki ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen ostoksistasi.

Tärkeää tietoa

*Tarjous perustuu päivän hintoihin ovelta erikseen ostettuna.

Lippukategoriat

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15-vuotiaille. 0-2-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

London Dungeon: päivittäin klo 10.00–17.00 tai 19.00, sesongista riippuen.

Madame Tussauds: päivittäin klo 10.00–16.00

SEA LIFE London Aquarium:  Ma–pe klo 10.00–17.00, la–su klo 10.00–18.00. Viimeinen sisäänpääsyaika tuntia ennen sulkemisaikaa.

Varaa
Alkaen 61,30 €

ke, 28 hei 2021

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Mitä sisältyy hintaan?

- 1 ilmainen juoma London Dungeonin Tavernassa
- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään
- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa käyntiaikoja

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!