Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

4.5 (99)
Alkaen 58,80 €

Miksi maksaa pääsylipuista täyttä hintaa, jos samalla rahalla saa enemmänkin hauskaa tekemistä koko perheelle? Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Dungeonissa puoleen hintaan. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Voiko perheloma Lontoossa enää tämän vaivattomammaksi muuttua!

Varaa netistä ja säästä 50% lippujen hinnoista. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa  vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Nauti kolmesta Lontoon suosituimmasta turistikohteesta
- Nopeampi sisäänpääsy varaamalla liput etukäteen
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Skannaa mobiililippusi laitteelle ja kävele suoraan sisään
- Bongaa kuuluisuuksia Madame Tussaudin kuuluisassa vahakabinettiin
- Ihaile Lontoota yläilmoista Coca-Cola London Eyesta
- Tutustu Lontoon historian pimempään puoleen London Dungeonissa
- Saat 10% alennuskupongin Madame Tussaudin matkamuistomyymälään
- Saat ilmaisen juoman London Dungeonin tavernassa

Mitä odottaa?

Enemmän tekemistä koko perheelle vähemmällä rahalla!
Tämä 3-in-1 kombopaketti pitää sisällään Lontoon kolme ehdotonta huippukohdetta: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye ja London Dungeon. 

Joustavat liput - huolettomat matkasuunnitelmat
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan London Eye'hin ja London Dungeoniin sekä muuttaa niitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille.

Koe Madame Tussauds London 
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe sekä koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Voit myös nähdä läheltä suosikkijulkkiksesi, kuten Kimin ja Kanyen tai kätellä maailman johtajia.

Ihaile näkymiä London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the Coca-Cola London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on ehdoton nähtävyys niin lapsille kuin aikuisillekin!

Koe Lontoon karmiva historia London Dungeonissa
Nauti 90 minuutin jännittävä matka läpi 1000 vuoden Lontoon historian. Koe 360-astetta kääntyvät penkit, jännittävä kerronta, live-näyttelijät sekä Lontoon historian äänet, hajut ja tunnelmat! Voit myös mennä kahdelle maanalaiselle ajelulle. Seikkailusi huipuksi pääset nauttimaan ilmaisesta juomasta Dungeonin tavernassa voucheriasi vastaan.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.


Miten liput toimivat?
Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää.Vieraile vahakabinetissa vahvistettuna kellonaikana ja päivänä. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita Madame Tussaudsiin tutustuminen.

London Eye ja London Dungeon:
Voit vierailla nähtävyyksissä aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan nähtävyyksiin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä kohteen lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla kaikissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eyen ja London Dungeonin vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön löytyvät e-lipustasi.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

London Dungeon: avoinna päivittäin: Ma, ti, ke, pe: klo 10-17. To klo 11-17. La-su klo 10-18. Marras-helmikuussa ma, ti, ke ja pe klo 10-16.  To klo 11-17. La-su klo 10-18.

Ilmainen peruutus Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus vielä 48h ennen varattua ajankohtaa

Edullisimman hinnan takuu Edullisimman hinnan takuu
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- 1 ilmainen juoma London Dungeonin Tavernassa
- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään
- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa käyntiaikoja

Aukioloajat

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Osoite
Marylebone Road Lontoo, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!