Etsi lippuja

Tietoa meistä

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.7 (742)

Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Eye -risteilyllä. Säästä 20% lippujen hinnoissa ja hanki nopeampi sisäänpääsy! Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Erikoistarjous
Varaa verkossa ja säästä 20% lippujen hinnoissa. Nauti täydestä joustavuudesta ja muokkaa vierailun ajankohtaa jopa 24 h ennen vierailuasi eTicket -linkin kautta.

Kohokohdat

- Nauti kolmesta Lontoon suositusta turistikohteesta
- Nopeampi sisäänpääsy varaamalla liput etukäteen
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei tarvetta tulostaa: skannaa mobiililippusi laitteelle ja kävele suoraan sisään
- Vieraile kuuluisassa Madame Tussaudsin vahakabinetissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista London Eyesta
- Lähde London Eye -jokiristeilylle Thamesille

Mitä odottaa?

Kolme koko perheen kohdetta puoleen hintaan!
Tämä 3-in-1 kombopaketti sisältyy kolme Lontoon ehdotonta huippukohdetta: Madame Tussauds,  London Eye ja London Eye -risteily. 


Koe Madame Tussauds London 
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe sekä koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Voit myös nähdä läheltä suosikkijulkkiksesi ULTIMATE A-list juhlissa, joissa on mukana myös Eddie Redmayne ja Benedict Cumberbatch. Tai miltä tuntuisi istua Tom Hardyn viereen ja tuntea hänen sydämensykkeensä?

Sopii koko perheelle. Lippuun sisältyy myös Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on ehdoton nähtävyys niin lapsille kuin aikuisillekin!

Risteile Thames-joella
40 minuutin London Eye -jokiristeilyllä näet monia Lontoon nähtävyyksiä, kuten Big Benin, parlamenttitalon, St. Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Lontoon Towerin ja Shakespeare’s Globen. Risteily lähtee kävelyetäisyydeltä London Eyesta.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.

Miten liput toimivat?
Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Eye & London Eye -risteily: Voit vierailla London Eye'lla aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan London Eye'hin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla molemmissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin.

Tärkeää tietoa

- Lippusi London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta erikseen ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aika.

Varaa
Alkaen 74,80 €

pe, 9 kes 2023

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Mitä sisältyy hintaan?

- Sisäänpääsy Madame Tussaudsiin ja London Eyehin
- London Eye -jokiristeily Thamesilla
- Ladattava London Eye -opas
- Pääsy varausportaaliin muokataksesi vierailun ajankohtaa 

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

Osoite
Marylebone Road Lontoo, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!