Bussimatka Pompeijiin

Bussimatka Pompeijiin

Hinta/henkilö alkaen € 135.00

Käy muinaisessa Pompejin kaupungissa ja astu ajassa taaksepäin. Pompejin matkan aikana käydään vanhassa luostarissa, nautitaan lyhyestä kierroksesta Napolissa ja tutustutaan tietenkin Pompejiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauksessa 79 jKr.

Kohokohdat:
- Nauti 13 tunnin opastetusta matkasta Pompejiin
- Näe Pompejin muinaisen kaupungin rauniot
- Käy Montecassinon luostarissa
- Pysähdy Napolissa lyhelle kaupunkikierrokselle
- Lounasta Pompejissa (kuuluu hintaan)

Koe uskomaton Pompeji
Retki alkaa aamuvarhaisella, jolloin bussi starttaa kohti Pompejia. 1.5 tuntia Roomasta lähdön jälkeen näemme Montecassinon luostarin, joka on kuuluisa siellä käydystä taistelusta ja täydestä tuhoutumisestaan toisen maailmansodan aikana.

Toisen 1.5 tunnin ajon jälkeen saavumme Napoliin, missä suuntaamme kohti Posillipon kukkuloita, jotta voisimme nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Napolinlahdelle ja Vesuviuksen tulivuorelle. Siirrymme kohti Mergellinan satamaa ja rantatietä seuraten saavumme muinaiseen Santa Lucian kalastajakylään ja näemme vaikuttavan Castel dell’Ovon.

Lyhyt kaupunkikierros jatkuu historiallisen keskustan lävitse ja näemme Piazza del Plebisciton, kuninkaallisen palatsin, San Francesco di Paolan basilikan, San Carlon oopperatalon, Umberto I:n gallerian ja Maschio Angioinon.

Lähtiessämme kaupungista ajamme hedelmällisen Vesuvius-vuoren laakson ja, Ercolano, Torre del Greco ja Torre Annunziata –kaupunkien lävitse ennen saapumistamme Pompejiin, jossa pysähdymme aluksi lounaalle.

Matkan lopuksi palaamme takaisin bussille ja paluumatka Roomaan kestää noin 3 tuntia.

Tämän jälkeen vierailemme jalan kaivauksilla paikallisoppaan kanssa tutustuen arkeologisesti muinaiseen kaupunkiin. Kierroksen aikana tutustut siihen kaikkeen, mitä on jäänyt jäljelle vuodesta 79 jKr., jolloin Pompeji hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkautuessa. Jäänteiden ja raunioiden avulla voimme muodostaa kuvan imperiumin ajan arkipäiväisestä elämästä ja kuvitella syntyneen paniikin, jota ihmiset tunsivat vain muutamia hetkiä aikaisemmin ennen kuin koko kaupunki oli tuhon oma.

Matkan lopuksi palaamme takaisin bussille ja paluumatka Roomaan kestää noin 3 tuntia.

Kierros järjestetään englanniksi.

Mitä matkaan sisältyy
Hintaan kuuluu lounas, kuljetus, opaspalvelut ja sisäänpääsymaksut.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa Green Line Toursin toimistolta. Osoite on merkitty lippuun. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy lähtöpaikkaansa Green Line Toursin toimistolle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 13 tuntia ja siihen kuuluu yhteensä kuusi tuntia bussissa matkustamista.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Ei valitettavasti.

Tärkeää tietoa:
- Retki järjestetään kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten pukeudu sään mukaan.
- Suosittelemme ottamaan mukaan aurinkorasvan, auringolta suojaavan hatun, aurinkolasit ja kävelykengät.

Erittäin hyvä 4.0

4.0 4 customer reviews
Bus Trip from Rome to Pompeii

Pompeii is one of the best sightseeings I have ever seen. Local guide we had was excellent and her lively stories about pompeii and people's life there before eruption was very interesting.
Lunch that was included into the trip price was the worst food we got during our two weeks stay in Italy. weeks. On the other hand Pompeii ruins was the mission and it is absolutely great and must see location.

Jari
MAA, 04 TAM 2016
4.0
Bussimatka Roomasta Pompeijiin

Matka sujui loistavasti. Kaikki luvatut asiat toteutuivat. Oppaat ystävällisiä ja palvelunhaluisia. Kohde on todella mielenkiintoinen ja yllättävä. Täältä Suomesta käsin ei saa oikeaa kuvaa Pompeijin alueen suuruudesta ja säilyneisyydestä, vaikka lukisi kuinka paljon kirjallisuutta aiheesta.
Lippujen tilaaminen sujui netissä helposti ja kätevästi. Retken järjestäjällä on toimisto Roomassa luvatussa paikassa ja palvelu sujui hyvin.
Kun palasimme retkeltä Roomaan, vietiin retkelle osallistuneet kunkin toivomalle paikalle mahdollisimman lähelle omaa hotellia. Suosittelen retkeä lämpimästi.

Pirkko, Vantaa
TOR, 07 TOU 2015
4.0
Matka Pompeijin

Pompei on erinomainen kohde historiasta kiinnostuneille ihmisille, niin ihanaa, että kävin siellä jo toista kerta! Mutta tämä matkakokoinaisuus sisältää vähän liikaa muutaa: kun matkan myydään nimellä Bussimatka Pompeijiin, niin Napolin osuus voisi olla pienempi. Sen sijan Pomoeissa voisi olla enemmän aikaa, jopa jonkun verran omaakin aikaa katsella rauhassa ympärillää, ihailla, ihmetellä, miettiä, tunnustella kaupungin ja sen asukkaiden kohtaloa, jne. Paikallinen opas on tietoinen, huumoritajuinen, mutta ehkä on jo liiän väsynyt... Mutta kiitos!

Tatjana, Jyväskylä
SUN, 04 TOU 2014
4.0
Napoli ja Pompeiji Roomasta bussilla

Nähtävyydet olivat koko päivän matkan arvoisia ja ylikin, etenkin pääkohde Pompeiji. Matkaopas erittäin mukava ja ystävällinen. Opas Napolissa ja Pompeijissa asiansa osaava. Ainoa miinus oli matkaan sisältynyt lounas, joka oli Rooman matkan kirkkaasti heikoin ateria.

Jarmo, Espoo
TII, 01 HUH 2014
4.0

Tietoja

Bussimatka Pompeijiin
KOKOONTUMISPAIKKA:
Via g. Amendola 32
Roma 00185, Italy

Bussimatka Pompeijiin
Aukiolo-ajat
Joka päivä (paitsi sunnuntaisin) klo 07.15 tai 07.30. Ole paikalla 20 min. ennen kiertokäynnin alkua.

Ohjeet

Ohjeet
Termini Station, josta 5 minuutin kävelymatka.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin